Příspěvky uživatele - 224.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 22.1.2014
Já opravdu nevím o co vám jde. Chcete tím snad navodit situaci, že u HQ se tím, že vaše HQ266 30 roků má původní zapalování, se na nových HQ pilách také zapalování nepokazí, zatímco u mé PS420 odešlo po 4letech, takže se zapalování zákonitě na všech... celý příspěvek >
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 22.1.2014
Já jsem na podzim měnil zapalovací modul na své PS420C. Pila vynechávala, nechtěla do otáček. Dal jsem novou svíčku a pila jela. Pak jsem ji za několik dní vzal a zase vynechávala- bylo to jasné. Modul jsem koupil na Slovensku cena cca 1100CZK.,... celý příspěvek >
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 20.1.2014
Co se týká epoxy 1200 s vámi plně souhlasím. Ve srovnání s původní zálevovou hmotou použitou na těchto palicích a sekerách je rozhodně houževnatější. Protože již léta používám epoxydové pryskyřice vč. laminačních (přitom epoxy 1200 již od roku cca... celý příspěvek >
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 19.1.2014
Mám sekyru extol, kerá má také plastové topůrko. Zalité bylo velmi křehkou hmotou, rozhodně křehčí než Epoxy 1200. Zalepení jem provedl lepidlem AllFix, což je něco jako Mamut. Tvrdnutí probíhalo cca 6 týdnů. Už je topůrko o cca 8mm povysunuté, takže... celý příspěvek >
Křovinořez Dolmar MS4010 nebo MS4510 nebo jiný?, 17.1.2014
Sekám s ním zpustlé pozemky, loni 3x 3500m2 s tužebníkem větším než jsem já, náletové dřeviny, trnka, šípek, střemcha až pr. 2,5cm, V lese obsekání -maliny, ostružiy nálety. Se strunou, mám hlavu orgon, ale pořídím Stihl. kolem domu, plotu příkopy.... celý příspěvek >
Křovinořez Dolmar MS4010 nebo MS4510 nebo jiný?, 17.1.2014
Mám 4510. Je skutečně silný a za 2 roky jen uražený ořezávač struny (mojí vinou. FO
Echo 610, 15.1.2014
V motoru nesmí dojít k výbuchu, ale k bezdetonačnímu spálení směsi tak, aby plynule expandovala v pracovním zdvihu a předala tak maximum energie přes píst, ojnici na kliku. Při detonačním spálení vznikne tlaková vlna, která způsobí namáhání součástí,... celý příspěvek >
Echo 610, 14.1.2014
Nerad argumentuji svou kvalifikací, protože papír nepopisuje skutečné znalosti, ale moje druhé povolání je konstruktér výroních strojů a mechanizmů, spalovací motory jsem měl 4semestry a mj. jsem pracoval 3 roky na vývoji finálního obrábění pístů... celý příspěvek >
Echo 610, 13.1.2014
Zásadně se mýlíte. Pila se bude chovat podle charakteristiky motoru a obsluha musí toto respektovat. Pily stejného výkonu, ale s rozdílnou charakteristikou musíte vést různě. Zatímco jedna pila může stejný průměr řezat na plnou šířku, (s tou, kerá má... celý příspěvek >
Echo 610, 12.1.2014
Takováto videa nemají vůbec žádny smysl, natož vypovídací hodnotu. Po tom co jsem viděl video, kdy se od "pomalejší pily" prášilo a od té preferované létaly špony, se na taková videa vůbec nedívám. Pokud mají pily stejný zaručený výkon motoru, pak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika