Příspěvky uživatele - 34.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vysokokmeny jabloní, 25.6.2006
Zkus se informovat ve výzkumáku v Holovousích. Mají genofond a ve školkách stará odrůdy pěstují.
aby jabloň neplodila, 25.6.2006
Taky můžeš postříkat jabloň přípravkem na probírku plodů v nesprávné koncentraci nebov nevhodný termín. Nejlepší ale bude nechat to plavat a ty shnilý jablka jednou za rok pozbírat. Kácet strom, pokud je pěkný je zbytečné.
Třešeň, 5.6.2006
Na zahradě mám velkou třešeň, která každý rok velmi dobře plodí. Letos má také hodndně plodů, ale na  nových listech se mi objevili černé skvrny a začaly se kroutit listy. Poradí mi někdo co s tím? Nechtěla bych o třešeň přijít. Děkuji Alena
Záhadné jevy při řezání, 23.5.2006
Doufám, že ste měl v té kůlně při řezání aspoň chrániče na uši. Jinak v uzavřených prostorech bych doporučil k řezání spíš elektrickou pilu. Ona ta motorovka je cítit i venku, natož v uzavřené kůlně. Navíc sám píšete, že tam bylo jak v plynové komořa... celý příspěvek >
pila do ženských rukou?, 22.5.2006
Základ je to mamině nakopnout (to se ženskejm nějak nedaří ani když mají dekompresní ventil). Pa kuž stačí jen ukázat kolik má pořezat metrů a člověk může jít do hospůdky na pivčo. Večer je vše pořezané. Druhý den lze maminu zaúkolovat rozštípáním... celý příspěvek >
Jaký živý plot, 18.5.2006
Koupila jsem zahradu u frekventovanější cesty, na které rostou mohutné lípy.U této cesty bývalý majitel navršil val asi 1m vysoký  2 m široký a 10m dlouhý a vytvořil zřejmě skalku.  Pro skalku tento prostor se mi zdá býti nevhodný, protože... celý příspěvek >
Phalenopsis, 8.5.2006
Prosím o radu co mám dělat až květy Phalenopsis  odkvetou -co s tím stonkem mám ho ustříhnout. Děkuji Ivan
Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 4.5.2006
Mám rodinný domek, který je ve stráni. To by tak nevadilo, ale za domem je  kus velice příkré stráně, kde se nedá ani udržet na nohách natož sekat. Tráva mi tam ale pořád roste a jak to člověk neposeká, tak to zachvíli vypadá velice neudržovaně.... celý příspěvek >
Jaké palivo do motorové pily?, 27.4.2006
Co je to ten Metaltec a kde se dá koupit? Proč se přidává do benzínu?
Problém se zahradním traktorem, 25.4.2006
Máte zřejmě ucpaný otvor ve víčku nádrže. Nevyrovnává se tlak a pak to neteče. Já měl na krosině ten stejný problém - bahno, špína a prach udělali své. Hadičku jsem pořádně pročistil a a bylo po problému.
Jaké palivo do motorové pily?, 24.4.2006
Prosím, poraďte mi palivo do motorové pily. Je nějaký speciální benzín pro 2-taktní motory? Říkali mi že tam můžu dát Natural 95 a příslušné množství oleje. Bojím se ale, aby se s motorem nic nestalo, když použiji normální benzín od pumpy. Určitě se... celý příspěvek >
Výběr elektrické pily, 20.4.2006
Elektrickou pilu si nekupujte. Jsou to zbytečně vyhozené peníze. Elektromotor a spalovací motor jsou velmi rozdílné. Raději si přišetřete a kupte si Hobby motorovku. Elektriku doporučuji jen v případě, že budete řezat např. v uzavřené garáži.
Mikado Gold, 12.3.2006
Dobrý den paní Špačková..květinu Mikado gold o které píšete ve svém dotazu jsme si včera koupila v obchodním domě Ikea..ale na příbalovém lístku je napsáno, že má být jen stále vlhká-nesmí vyschnout, ale ani by neměla stát ve... celý příspěvek >
Rajčata, 21.2.2006
Poradí mi někdo, co lepší a proč? Je vhodnější pěstování rajčat v pytli,nebo v hlíně? A je pravda,že musejí být rajčata v pytli pod střechou,aby na ně nepršelo?Nemůžu je mít kolem domu a tak nevím, zda jim neublížím,když je dám přímo kolem plotu v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika