|
Příspěvky uživatele - 194.160
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký je to strom?, 16.1.2014 Nemohl by to být jeřáb muk? |  | Poradte co to je, 18.1.2013  Poradte co je to za rostlinu.Lusk je asi 7-8cm a semínka ve tvaru srdce s linií uprostřed. |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 30.1.2012 To je opravdu nádhera. To jsem už někde viděla viď H:?Slávka |  | Fíkus, 2.6.2011  Tak jsem to teda ustřihla, sice né tolik (je mi ho líto), ale zbylé listy jsou čisté a nenepadené(alespoň vypadají). Vršky jsem spálila, a zbytek fikusu jsem otřela mýdlovým roztokem a za týden to zopakuji. Děkuji za radu a... celý příspěvek > |  | Fíkus, 27.5.2011 Děkuji za odpověď, ale myslím že sviluška to není.Ta dělá pavučinky a tady jsou listy uplně čisté.Ještě jsem si myslela jestli to není třásněnka, ale nic tam nemůžu najít |  | Fíkus, 27.5.2011  Prosím o radu, jaký škůdce nebo choroba napadla můj fíkus a co s tím mám dělat. Přikládám foto. Moc děkuji |  |
|
|
|