Příspěvky uživatele - 248.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hlaváček (Adonis) - jaká odrůda?, 15.1.2014
Podle mne to není hlaváček, ale sasanka (Anemone coronaria), nabízejí je v eshopech (Lukon)           Lída
Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 15.1.2014
Přímo zkratky asi ne, jedině jít v jednotlivých skupinách rostlin podle písmen po latinských názvech druhů, odrůd a kultivarů.     Lída
Gascoigneho šarlatové, 14.1.2014
V zásilkovém prodeji jsem zatím našla G.š. jen na A2, na dotaz mi řekli, že je zapěstovaný kmínek jako na vysokokmen a stromky mají kmínek tak silný, že udělat z toho čtvrtkmen, který potřebuji, by už nešlo. Ono ho časem určitě seženu i nižší, ale... celý příspěvek >
Gascoigneho šarlatové, 14.1.2014
Gasciogneho by "móóc šmakes", kdyby ještě byl strom...   Lída
Strom do menší zahrady, 11.1.2014
Slunce, stín, půda, vítr, barva?
Co je to za rostliny?, 10.1.2014
H = Haworthia           Lída
Udržení výšky smrku střihem, 10.1.2014
Záleží na tom, jaký smrk máte. Některé tolik nevyrostou za celý svůj život. Pokud to máte obyčejný smrk, co roste v lese, tak pouze nějaký čas.           Lída
Co je to za rostliny?, 10.1.2014
Tu první bych řekla Spathiphyllum (lopatkovec).           Lída
Leze česnek, 10.1.2014 Obsahuje fotku
Ferdo, mé staré dobré časy byly tam, co i mé nové dobré časy :-))  (HK), ale jako malá jsem sáňkovala v místech, kde se dnes sníh celou zimu ani neobjeví, protože to je téměř centrum města (jestli znáte HK, tak tam, co je dnes "Bavlna"). A dceru... celý příspěvek >
Leze česnek, 9.1.2014
Za "starých dobrých časů" ale býval v zimě sníh, takže česnek, i když vylezl, měl peřinku  ;-))           Lída
Ibišek, 9.1.2014
Květináč je rozhodně malý! Pokud chcete zachovat původní rostlinu, tak dát do většího (lze použít i plastové kbelíčky od salátů z prodejen - udělat ve dně dírky), pořádnou humózní zem a rostlinu sestříhat. My je (už velké) měli v práci ve kbelících o... celý příspěvek >
Leze česnek, 9.1.2014
Přihrnout zemí.
Rejsek a granule proti slimákům, 8.1.2014
Díky za podrbné info, já fakt vůbec nevěděla, že rejsek žere včely a že navíc používá úl jako svou zásobárnu...           Lída
Rejsek a granule proti slimákům, 8.1.2014
Naprosto souhlasím s Josefem, stromky ohlodává hryzec, což je podstatně větší zvíře. Ohledně rejska a včelstev jsem se dočetla : Když do úlu vnikne rejsek, nerozkouše plásty, ale živí se mrtvými včelami. Pokouše a sežere je až na nožky a... celý příspěvek >
Určení nazvu palmy, 8.1.2014
Podle semen to vypadá opravdu na nějaký Phoenix (datlovník), mrkněte na google, zadejte si "seeds phoenix".           Lída
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika