Příspěvky uživatele - 248.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mě to připadá jako zázrak, 26.1.2014
Před cca třemi roky měl nějaký Ruscus "yuccaland", teď ho v nabídce nemají, jinde jsem ho neviděla.           Lída
Moruše 30 let stará, přežije přesazení?, 26.1.2014
To nevím, ale hrozně blízko u ní máte kroucenou vrbu, ta vám za pár let udělá korunu cca tak šířky i výšky 3-3,5m, a budete ji mít až v moruši.   Lída
Ako sa volá táto rastlina?, 23.1.2014 Obsahuje fotku
Podle fotek na netu by asi měl mít pravdu p.Janča s "roketou". aspoň mi to tak připadá.    Lída
Ako sa volá táto rastlina?, 23.1.2014
To byla první. která mne také napadla, ale při podívání se na fotky gazánií jsem zjistila, že mají listy jiné  :-((   Lída
Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 22.1.2014
ps - ale tahle tráva není mohutná, dorůstá u mne cca 150cm. Ale napadlo mne, nemohlo by to být  "Syma"? Že by pak tomu odpovídal pámelník.- Symphoricarpos albus. Ale co to vůbec bylo za zahr.architekta, že nedodal seznam rostlin, to tedy... celý příspěvek >
Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 22.1.2014 Obsahuje fotku
Asi myslíte Sorghastrum nutans - "indiánskou trávu", o které jsme tady kdysi psali, ta je odolná. Pampová mi přežila také jen 1 nebo 2 zimy (přes přikrytí), a to byla vypěstovaná ze semen...          ... celý příspěvek >
Papírák, 19.1.2014
To už lepší než palička jsou sika kleště  ;-))   Lída
Jak pěstovat tuto pokojovku?, 19.1.2014
Řekla bych Calathea - polostín, vzdušná vlhkost, nenechat zeminu vyschnout.           Lída
Fíkus benjamín - bílé kuličky na větvičkách, 18.1.2014
Plody.
Phoenix roebelenii - usychání konců listů, 18.1.2014
Jestli stojí v teplé místnosti, tak má suchý vzduch. Moje je letos na zimu v místnosti 20°C a je OK, předešlé roky mívala v zimě tak 17-18°C.   Lída
Strom do menší zahrady, 18.1.2014
Asi bych použila nějaký javor, třeba i s barevnými listy. Lída
Opadávání listů, 17.1.2014
Kalanchoe - zalévat spíš méně, světlo, po odkvětu zaštípnout.          Lída
Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 17.1.2014
Tu 4) a 5) jste se asi strefil, ještě chybějící 10) bude bobkovišeň - Prunus laurocerasus, ale není tam určená odrůda - je jich moc a hlavně různého vzrůstu.           Lída
Papírák, 16.1.2014
Prodávají ho leckde ve výprodejích - vypadá jako "O", do kterého se shora šroubuje šroub . Ale řekla bych, že ještě lepší je jakoby "čelisťový", ale místo čelistí má nahoře dvě poloviny jakoby formičky na úlky. Ten jde zcela lehce, skořápky také... celý příspěvek >
Hlaváček (Adonis) - jaká odrůda?, 15.1.2014
ps - hlaváček nemá hlízky  ;-))
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika