|
Příspěvky uživatele - 248.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mě to připadá jako zázrak, 26.1.2014 Před cca třemi roky měl nějaký Ruscus "yuccaland", teď ho v nabídce nemají, jinde jsem ho neviděla. Lída |  | Moruše 30 let stará, přežije přesazení?, 26.1.2014 To nevím, ale hrozně blízko u ní máte kroucenou vrbu, ta vám za pár let udělá korunu cca tak šířky i výšky 3-3,5m, a budete ji mít až v moruši. Lída |  |
|  | Ako sa volá táto rastlina?, 23.1.2014  Podle fotek na netu by asi měl mít pravdu p.Janča s "roketou". aspoň mi to tak připadá. Lída
|  | Ako sa volá táto rastlina?, 23.1.2014 To byla první. která mne také napadla, ale při podívání se na fotky gazánií jsem zjistila, že mají listy jiné :-(( Lída |  | Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 22.1.2014 ps - ale tahle tráva není mohutná, dorůstá u mne cca 150cm. Ale napadlo mne, nemohlo by to být "Syma"? Že by pak tomu odpovídal pámelník.- Symphoricarpos albus. Ale co to vůbec bylo za zahr.architekta, že nedodal seznam rostlin, to tedy... celý příspěvek > |  | Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 22.1.2014  Asi myslíte Sorghastrum nutans - "indiánskou trávu", o které jsme tady kdysi psali, ta je odolná. Pampová mi přežila také jen 1 nebo 2 zimy (přes přikrytí), a to byla vypěstovaná ze semen... ... celý příspěvek > |  | Papírák, 19.1.2014 To už lepší než palička jsou sika kleště ;-)) Lída |  | Jak pěstovat tuto pokojovku?, 19.1.2014 Řekla bych Calathea - polostín, vzdušná vlhkost, nenechat zeminu vyschnout. Lída |  | Fíkus benjamín - bílé kuličky na větvičkách, 18.1.2014 Plody. |  | Phoenix roebelenii - usychání konců listů, 18.1.2014 Jestli stojí v teplé místnosti, tak má suchý vzduch. Moje je letos na zimu v místnosti 20°C a je OK, předešlé roky mívala v zimě tak 17-18°C. Lída |  |
|  | Strom do menší zahrady, 18.1.2014 Asi bych použila nějaký javor, třeba i s barevnými listy.
Lída
|  | Opadávání listů, 17.1.2014 Kalanchoe - zalévat spíš méně, světlo, po odkvětu zaštípnout. Lída |  | Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 17.1.2014 Tu 4) a 5) jste se asi strefil, ještě chybějící 10) bude bobkovišeň - Prunus laurocerasus, ale není tam určená odrůda - je jich moc a hlavně různého vzrůstu. Lída |  | Papírák, 16.1.2014 Prodávají ho leckde ve výprodejích - vypadá jako "O", do kterého se shora šroubuje šroub . Ale řekla bych, že ještě lepší je jakoby "čelisťový", ale místo čelistí má nahoře dvě poloviny jakoby formičky na úlky. Ten jde zcela lehce, skořápky také... celý příspěvek > |  | Hlaváček (Adonis) - jaká odrůda?, 15.1.2014 ps - hlaváček nemá hlízky ;-)) |  |
 |
|
|
|