|
Příspěvky uživatele - 32.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari - nádrž, 3.4.2014 Je úplně jedno, jestli koupím v době velkého třesku, nebo jindy. Věc, která se u nás vyrábí desítky let a v zahraničí ještě déle, by měla být vymakána do posledního detailu. Jak jste spokojen s návazností trubky z čističe vzduchu a hrdla karburátoru.... celý příspěvek > |  | Znáte typy rýčů, poznáte který je na co vhodný?, 25.3.2014 Bahco jsem opravdu v ruce neměl a ani nechci, protože mám velmi silnou averzi na násady z plastů, nebo trubek, které jsou v ladných křivkách, nebo lomech. Z širokého a poměrně vysokého nasazení tuleje na list, se dá velmi dobře posoudit, že je to... celý příspěvek > |  |
|  | Staré odrůdy rajčat, 3.1.2014 Muze nekdo poradit kde se daji koupit seminka od techto starych ceskych rajskych odrud??? |  | Jakou sekeru - prosím o radu, 21.12.2013 Takto bych seschlé topůko neprezentoval, vypovídá to něco o určité neschopnosti. |  | Jakou sekeru - prosím o radu, 21.12.2013 Milá paní, žádáte nemožné!!! Takovým nástrojem pod stromečkem se dá překvapit!!!, ale ne uspokojit potřebu. Každý má jiné požadavky a představy. Manžel by si měl sekeru vybrat a koupit sám. V případě, že držíte kasu, mu to nebudete znepříjemňovat... celý příspěvek > |  | Síran, sůl, 6.12.2013 Věřte tomu, být mladým, nezaměstnaným, tak se na to vrhnu. S cenou jiných obalů to neni zas tak divoké, jak píšete. Opatřil bych si obstarožní baličku a rozšířil bych sortiment velikosti balení. Polepil sloupy v okolí inzerátama, rozeslal nabídky... celý příspěvek > |  | Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 28.11.2013 To jsem nevěděl, že rostexky a jiné nůžky umí čutat s merunou, nebo vodit zahnutým klackem gumovou placku. |  | DSK317 - repase, 19.11.2013 Nevím co jste tím chtěl říci. Takové návody a reklamy v tom smyslu: chcete se rychle přemisťovat, tak si musíte pořídit silný a rychlý vůz, on vás tam zaveze., je scestná a soudy rozhodly správně. V tom co jste napsal, máte řidiče za blba a soudy za... celý příspěvek > |  | DSK317 - repase, 10.11.2013 Přestaňte si vymýšlet a kličkovat. Jste jako mimino, které se na jednu věc zeptá stokrát „ploc“. Moje prakse je možná delší, než váš věk. Běžte do autoškoly a nechte se poučit jak je to s hmotností tažného a vlečného vozidla. V těch návodech, které... celý příspěvek > |  | DSK317 - repase, 10.11.2013 Pane JS, přečetl jsem si, slovy, šest různých dokumentů, nikde jsem nečetl co vy uvádíte. Prosím, udělejte to oč jsem několikrát žádal. To je uveďte dokument, kde je to co uvádíte napsáno. Nevěřím všemu co napíšete. A když se oháníte slušností, tak... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|