|
Příspěvky uživatele - 211.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kavyl - jarní sestřih?, 9.3.2008 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se teď na jaře má ostříhat kavyl? děkuji Jitka |  | cleome - kde koupit?, 3.2.2008 Děkuji. Jitka |  |
|  | cleome - kde koupit?, 2.2.2008 Dobrý den, prosím, nevíte, kde bych sehnala semínka cleome spinosa? děkuji Jitka |  | Topaz - zapěstování korunky, 27.1.2008 Děkuji za rychlou odpověď. Omlouvám se, ale Topaz je ten stromek vedle. Tenhle mrzáček je samozřejmě Vámi zmiňovaný Rubín, takže ještě jednou - co s tím? Děkuji a omlouvám se za dezinformaci. Jitka |  | Topaz - zapěstování korunky, 27.1.2008 Dobrý den, prosím o radu. Koupila jsem si zákrsek jabloně Topaz, chtěla jsem čtvrtkmen, ale už neměli, tak jsem podle rady školkařů odstranila výhony a zastřihla terminál. Během loňského roku na terminálu vyrostla pouze jedna větvička, těsně pod... celý příspěvek > |  | Sedmikráska, 30.12.2007 Zdravím všechny sedmikráskomilce!
Dubnový trávník bez sedmikrásek si domorodec ani neumí snad představit! Anglické trávníky patří do Anglie! A sedmikráskový sirup 100% zabírá na veškeré kašle a nachlazení. K rozšíření postačí jedna sedmikráska, když... celý příspěvek > |  | Lithodora diffusa Heavenly Blue, 23.10.2007 Dobrý večer, já bych ji nasadila raději ještě teď na podzim. Dobře si ale rozmyslete místo výsadby, nesnáší přesazování. Už jsem takhle jednu odpravila :-( Dobře ji přikryjte. Přeji plno krásných modrých květů! Jitka |  | Geranium- místo prodeje?, 6.7.2007 Dobrý den, prosím o radu, kde bych mohla sehnat větší sortiment geranií? Chtěla bych si nějaké koupit a na netu jsem našla jen adresy, které nabízejí 2 druhy. Děkuji Jitka |  | japonské javory- poškození mrazem, 6.5.2007 Dobrý den, prosím o radu. Japonské javory už měly lístky, některé dokonce i malé letorosty, přišel mráz a všechny listy poškodil. Obrazí větvičky znova? Mám je nějak ostříhat? Děkuji Jitka |  | Pěstování gaury, 6.5.2007 Dobrý den, pěstuji gauru od loňska. Nasadila jsem ji na dobře drenážované místo, na plné slunce. Celé léto krásně kvetla. Na podzim jsem ji svázala a nadkryla listím. Teď už se má čile k světu. (600m.n.m.) Jitka |  |
|  | Tisovec - výsev?, 2.3.2007 Dobrý den, děkuji, zkusím a pak sdělím výsledek. jitka |  | Tisovec - výsev?, 1.3.2007 Dobrý den, prosím o radu. koupila jsem si semena Taxodium - tisovce a nevím, jaké jsou podmínky při výsevu. Na sáčku nejsou uvedeny žádné speciální pokyny. pouze výsev v březnu do pařeniště. Děkuji Jitka |  | Meconopsis, 21.2.2007 Zdravím všechny zelené blázny, pod dojmem zpráv o meconopsis jsem nelenila a šla také koupit semínka, vyklíčily, takže pokud vydrží, určitě pošlu. jitka |  | pochlubte se co predsazujete, 5.2.2007 Zdravím srdečně dalšího zeleného blázna! Mám vyseté: ageratum houstonianum - růžové, lobelie erinus "crystal palace" , lavandula stoechas, hledíky a gauru. Na ostatní je ještě snad čas? Jitka |  | Okrasná vrba, 1.2.2007 Dobrý den, letos to už budete muset vydržet s nestříhanou. Stříhá se po odkvětu asi o jednu třetinu, pokud bujně obroste, je potřeba i prosvětlovací řez, to znamená vystříhání slabých a křížících se větviček. nebojte se toho, čím ví ostříháte, tím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|