|
Příspěvky uživatele - 227.47
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Orangered, 27.12.2013 Ja mám pán Petr Kioto na montclare vysadené na jeseň 2009 a ešte som nemal na ňom ani jeden plod, tento rok na jar mi odišlo na silný glejotok ale nad podnožou vyrašilo tak zapestovávam nový strom, pozeral som nedávno naň nemá žiadne kvetné... celý příspěvek > |  | Švestka Jojo, 27.12.2013 Aby som to uviedol na správnu mieru pán Petr, Stanley trpí trochu moníliovým úžehom ale skutočne len trochu a ak zhruba dva týždne pred dozretím plodov prší tak aj moníliovou hnilobou plodov a Zelená ringlota u mňa má... celý příspěvek > |  |
|  | TopTaste?, 22.12.2013 Mne sa páći pán Petr Topfive má krásnu modrú farbu, aspoň na obrázku to tak vypadá.Jano
|  | Nejaromatictejsi odruda, 18.7.2013 Dobrý večer pán Paľo, ja menšiu veľkosť Leskory nepovažujem za handicap, čo by sme dnes dali za to keby boli menšie plody Bystrickej slivky výbornej chuti odolné proti šárke, málokto by sa obzrel po 100 gramových ale omnoho menej... celý příspěvek > |  | Angrešt - řízkování, 5.2.2013 Pax mi velmi dobre zakorenoval a množil sa potápaním. |  | Potreboval by som poradit ohladom pstruhov duhovych, 23.5.2012 Ako máte vyriešenú výmenu vody? Hustotu obsádky mám asi rovnakú, ale do jazierka mi kontinuálne priteká cca jeden liter čerstvej vody za sekundu. Jazierko má 20 krát 20 metrov. Neprevzdušňujem. Kolega má jazierko bez prítoku, ale cez spínacie hodiny... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|