Příspěvky uživatele - 203.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Měření kvasu, 17.12.2013
Já bych se na Vašem místě pokusil ještě změřit obsah alkoholu v mači vinoměrem (vyžaduje přefiltrovat pár kapek mače). Pokud naměříte kolem 8-10 procent, na nic bych už nečekal.   Michal
Výtěžnost moštu při lisování, 12.10.2013
Já nepoužívám na jablka drtič a lis, ale moštovač. Zbylou hmotu namačím vodou a po nejmeně jednodenním uležení lisuji ručně pres hadřík nebo jemnou síťku. Takto získaný druhák kvasím spolu s prvákem. Je mi líto vyhazovat odstředěnou hmotu. Na víc... celý příspěvek >
Špendlíky, 18.8.2013
Dobrý den, sice tato odpověď je 2 roky opožděná, ale třeba to někomu pomůže při letošní úrodě špendlíků. Možná se nad tím zamyslí i odpůrci a zastánci míchání s kvasem. Vše totiž podle mne závisí na konkrétní situaci. Můj nazor je, že pokud jste... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika