Příspěvky uživatele - 188.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak stříhat 4letou hrušen?, 6.12.2013 Obsahuje fotku
Všem děkuji za příspěvky, a jestli jsem to dobře pochopil tak: mohl bych nějak zjednodušeně (viz.obrázek) v březnu/dubnu takto ostříhat? A kdyby jsem chtěl kmínek větší(tzn.větší, vyšší strom?)tak spodní patro vystříhám 5/6 větví a zbyde mi... celý příspěvek >
Mrtvice angreštu?, 11.7.2012
Dobrý den, mám opakovaně stejné problémy. Přišel už jste na příčinu? Děkuji Tomáš Burian
Sršně - jak na ně?, 18.3.2012
s timhle máme bohaté zkušenosti, ale také bycho m se jich potřebovali zbavit. Každě léto mi vedle postele (naštěstí přes zeď) bzučí sršni. Zkoušeli jsme ale už desítky metod ale nic nepomáhá, zase se vrátí. Jak se tam jednou zabydlí, jen tak se jich... celý příspěvek >
Zazimování vřesu a levandule, 25.11.2010
Přinesli jsme domů ze hřbitova květníčky s vřesy. Jedna rostlinka je celá hnědo-oranžová, druhá modro-fialová .  Nemám s pěstováním vřesů žádné zkušenosti, tyto se mně zdají opravdu zvláštní a krásné. Můžete mně poradit jak se dají... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika