|
Příspěvky uživatele - 231.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace hub, 24.5.2019 děkuji |  | Identifikace hub, 22.5.2019 omlouvám se ale šlo by houby podle těchto fotek identifikovat, děkuji |  |
|  | Identifikace hub, 22.5.2019  Odborníci, já znám jen hřibovité, tak se omlouvám, ale toto vše mi vyrostlo pár metrů od sebe |  | Šiška z Itálie, 15.4.2016 pěkně jste je vypiplal, doufám, že je otužíte a přežijou |  | MTD DL 92 H - sečení při couvání, 14.4.2016 já mám bez pojistky, ale někde bude pouze danej koncovej spínač, neměl by být problém ho najít, sundat, pootočit atd a tím vyřadit |  | Poznej ptáka 2, 14.4.2016 krásná fotka |  | Husqvarna 359 podtlak v nadrži, 2.3.2016 šel jste po tom správně, ale výsledek je špatně, jasně víte, že nemá vzduch, tak těch možností moc není, začněte znova a lépe |  | Je Husqvarna opravdová kvalita nebo se jen platí za značku, 22.1.2016 ono je to složité, já mám křoviňák cca 10 let, traktůrek 8 let a pilu asi 5 let, vše bez závad, takže bych šel ze setrvačnosti opět do HQ, špatné zkušenosti jsou s každou značkou, jde jen o to se zorietovat at v hledání na netu nebo v těchto... celý příspěvek > |  | Je letos opravdu málo myší?, 24.11.2015 tepelská vrchovina 650 m n.m. srpen září jsem nestíhal vyklepávat pastičky, ted je klid |  | Choroš, 22.10.2015 děkuji, jíst ho ale nebudu, jen mě zaujal na pohled svým zajímavým vzhledem |  |
|  | Choroš, 21.10.2015  Nevíte někdo co je to za choroš? Nikdy jsem takový neviděl a roste na dubu |  | Ořešák a dlažba, 9.10.2015 mám ořešák uprostřed dvora 15 let, kolem něj ohrádku z kočičích hlacv o průměru tak 170cm, uvnitř kačírek, venku kolem dokola zámkovka, žádné zvedání není, jediný problém je že listí špiní zámkovku, mám obyč šedivku a dneska bych už dal jinou |  | Zabezpečení nádrž IBC o objemu 1000 lt přes zimu, 2.10.2015 nádrž OK ventil kaput |  | Plotové tvarovky místo ztraceného bednění, 14.9.2015 stojí mi na tom bouda v zátopovém území u potoka cca 10 let, žádný problém |  | Jaký makrolon/polykarbonát?, 28.7.2015 no řadu let kupuji od firmy lanitplast, a drží, nešisuje a přežil x krát i kroupy, jednou jsem koupil v bau bau kousek do střešního vylejzáku a za tři roky byl propálenej od sluníčka |  |
 |
|
|
|