Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříška nad záhon, 10.4.2017
Stříšky nad záhon se dělají pro yuccy, kaktusy a další sukulenty. Na specializovaných stránkách se lze inspirovat. Konstrukce jsou různé. Mám stříšky nad všemi pěstebnímy stoly, nejen kvůli kroupám, ale i k lepší kontrole závlahy.
Oddělení tůji od trávníku, 10.4.2017
Tak jednu, max dvě sezóny. Už jsem to všechno vyházel. Nyní řeším situaci tak, že všechny přechody mezi kůrou a trávou při každém jarním doplňování kůry vyrýpnu do hloubky a zasypu mulčem. A šetřím na betonové palisády (je toho hezkých několik... celý příspěvek >
Oddělení tůji od trávníku, 10.4.2017
Za posledních 15 let jsem nic jednoduššího, funkčního, neobjevil. Úplně nejlepší je chodníček mezi keři a trávou. Jestli do toho můžete pustit větší peníze, podívejte se na nabídku programu "tvář dřeva". Kůra se musí nejpozději každé dva roky... celý příspěvek >
Blýskalka, 4.4.2017
Loni jsem přece jenom také vysadil Photinii Little Red Robin. Lídy zkušenost znám. Proto přišla na "lesní" stanoviště v úplném zimním i jarním stínu a závětří. Vzhledem k velikosti byla kritické období úplně celá pod sněhem (rozrůstá se krásně do... celý příspěvek >
Co se děje s naší Magnolií, 4.4.2017
Kde má výsadbu zadavatel dotazu, nevím. Já u Plzně. A mimochodem prší ještě celou noc (všechny nádoby jsem měl plné už včera večer). Tenhle "mráček" už by tam měl dorazit...
Co se děje s naší Magnolií, 4.4.2017
Záleží na tom, jaká je vrstva kůrového mulče kolem rostliny. Pokud máte víc jak 10 cm, tak po letošní velmi vlhké zimě zalévat zatím nemusíte (pokud je rostlina zakořeněná v zemi alespoň dva roky). Já chtěl v tomto týdnu zahájit hnojení, ale vzhledem... celý příspěvek >
Co se děje s naší Magnolií, 1.4.2017 Obsahuje fotku
Děkuji. Ale před 25 lety to byl sad vysokokmenů na větrném severozápadním svahu. Ještě jsem našel fotku ze zimy.
Co se děje s naší Magnolií, 1.4.2017 Obsahuje fotku
Pár fotek mých grandiflor je zde už vloženo v příslušném vlákně. Z nedostatku místa jsem poslední dvě vysadil i na místa se silným zimním sluncem. Schválně jsem je nechal bez ochrany (obě dvě jsou jedny z nejotužilejších, B.B.B. a Below 24 - na první... celý příspěvek >
Co se děje s naší Magnolií, 31.3.2017
Prosím vás, nepište sem bludy. Stálozelené magnólie u nás bez problémů prosperují. Tuto zimu zvládli na většině sledovaného území mnohem lépe, než bobkovišně. Na zimu je ale pro ně vhodnější stanoviště bez zimního slunce. Mám jich v zemi už sedm... celý příspěvek >
Co se děje s naší Magnolií, 31.3.2017
Já na vašich fotkách vidím jen běžnou jarní obměnu listů. Část listů, chycených zimním sluníčkem odpadne a narostou nové. Co je to za kultivar?
Zamrzla aukuba a cezmina ostrolista, 31.3.2017
Stálozelené dřišťály už např. neobráží (vzpomínám, Lído, na vaše slova před lety, že je to náročná rostlina. Pokud je do - 12o C tak je to v pohodě i bez krytu, ale jinak nesmí zasvítit slunce na listy úplně po celou zimu). Vonokvětku budu sázet... celý příspěvek >
Posypový vozík na hnojení trávníku HECHT, 31.3.2017
Mám stejnou zkušenost a dekoraci na zdi za 600,-. Na tento typ hnojiva je nutné mechanické rozmetadlo a nebo ručně. Dražší hnojiva snad mají velikost kuliček stejnou.
Xylella fastidiosa - nová pohroma rostlin?, 31.3.2017
Hlavně ten seznam rostli stojí za to. Je tam i kopřiva (Měli by se zlikvidovat v okruhu 100 m kolem napadené rostliny i všechny ostatní uvedené v seznamu).
Filtrace nexus, 25.3.2017
Hadičku od kompresoru mám stejnou. Taky jsem zvažoval větší průměr, ale pak jsem naznal, že na 2 metrech to zase takový rozdíl neudělá. Navíc to celý funguje i tak. Zkopírovanej text se sem obvyklým postupem vložit nedá (já mám taky xpečko, ale... celý příspěvek >
Startovací bakterie, 24.3.2017
Já už bych se k tomu dnes vyjádřil daleko drsněji. Mělčiny v jezírkách je úplná hloupost. Důležitá je filtrace a dostatečný průtok (dimenzování čerpadla). Zdrojová voda nebývá problém, já osobně mám největší kiksy s vodu z řádu. Nejvíce vyhovuje... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika