Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trachycarpus, 30.4.2017
Jde o několik věcí. Záleží na tom, jaké kabely se používají. Jestli se přímo dotýkají listů, neměli by mít větší výkon, než 10W/1 metr. Při vyšších výkonech (např. všude doporučované samoregulační kabely) může docházet vlivem vyšší povrchové teploty... celý příspěvek >
Trachycarpus, 28.4.2017
Vyhnilý střed. Pravděpodobně zapaření, dlouhou dobu v zábalu bez větrání. Jestli bylo vytápění dostatečné, musíte vědět vy. Jak děláte zábal, jako máte regulaci teploty a jakou venkovní teplotu jste u ní měl?
Fotky jezírek a filtrací, 23.4.2017
Ano, tak to ve zkratce myslím. Čím méně rostlin, tím méně problémů. Některé rostliny jsou sice schopné přijímat živiny i z vody, ale zároveň ji znečišťují opadem a tlením listů (a je otázkou, co převažuje). Pokud někdo přežene v počáteční euforii... celý příspěvek >
Postavit kolem 4 letých stromů lešení 4X4m o výšce 3.5m a omotat to průsvitnou netkanou textilií 1.9, 22.4.2017
Gratuluji, jako jediný zde, jste pochopil jak se zimují a chrání pře mrazem subtropické rostliny. Lze to ještě vylepšit použitím "bublinlové" fólie.Kvalitní izolací krytu lze spotřebu el. energie hodně srazit dolů.
Kytky do sucha :), 22.4.2017 Obsahuje fotku
S trvalkami je selkem dost údržby. Mrkněte se na suchomilné keříky. např. něco takového?
Fotky jezírek a filtrací, 20.4.2017
Zajímavý způsob oddělení prostoru pro rostliny. Dnes už se ale na to dívám tak, že čím méně rostlin, tím menší problémy s čistotou vody. Ještě doporučuji Jesetera ruského, je stejně bezproblémový jako J. malý a je skoro stejně vybarven jako J.... celý příspěvek >
Startovací bakterie, 19.4.2017
Ano, po tom co jsem před několika lety spustil filtraci se štěrbinovým předfiltrem a dvěma 300 litrů nádržema, se nemohu zbavit dojmu, že voda je čistá již od začátku, ještě než jsou bakterie schopné se namnožit. Na první "zelenou " zimní vodu... celý příspěvek >
Startovací bakterie, 19.4.2017
Vrátil bych se k původnímu tématu. A to doplňování vody do jezírka. Napsal jsem, že použití vody ze studny (kvalitní zdroj s dobrým rozborem) neznamená, že je automaticky horší, než voda z vodovodu (jak je neustále lidem vtloukáno do hlavy ve všech... celý příspěvek >
Startovací bakterie, 18.4.2017
To je, bohužel, realita. Mám to poměrně dost přesně ověřené z mnoha rozborů. Záleží ale na lokalitě. Vyjadřuji se jen k oblasti, kterou znám. Naopak s hlubokými vrty je problém s vysokým obsahem železa a manganu. Někdy je to naprosto nepoužitelné (to... celý příspěvek >
Startovací bakterie, 18.4.2017
Prosakování hnojiva do studní není vůbec běžné. Spíše je to nemožné (snad jen v písku Jižní Moravy), pokud je studna správně udělaná.. Daleko častější jsou kyksy vodárenských společností, zejména těch, které berou vodu z povrchových zdrojů (např.... celý příspěvek >
Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017
Nevím, jestli znáte ten příběh do konce. Problém s pesticidy se nakonec vyřešil třetím způsobem. V normě se posunula desetiná čárka. Když máte dobré lobisty, tak jde všechno.
Je ten kompost správně vyrobený?, 17.4.2017
Konvalinko, díky za inspiraci. Letos vyrábím něco takového.
Filtrace nexus, 16.4.2017
Štěrbiňák oplachuji tak 1x za 14 dní. Díky velké výšce je tam celkem rezerva. Jednou za čas (2x ročně) vytáhnu síto a očistím pořádně kartáčem. Po třech sezónách se už takto nedá úplně vyčistit, jako na začátku. Letos ho naložím po sezóně do... celý příspěvek >
Filtrace nexus, 15.4.2017
Jsem zvědavý na četnost čištění. Jak jsem už psal, mě toho štěrbiňák chytá tolik, že filtrační nádoby (300 litrů) čistím až po sezóně.
Oddělení tůji od trávníku, 10.4.2017
Lído, právě ten zelený mě tráva začala přerůstat již druhou sezónu. Ještě chvíli jsem se to snažil udržovat postřiky chemií, ale pak jsem to vzdal a přešel na rýpání. Může ale zatím být vliv závlah... Záleží na tom, jak široký pás mulče kolem... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika