Příspěvky uživatele - 251.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
MT 7 Uni, 13.3.2008
Spousta z Vás se tady zajímala o motor honda, já jsem koupil frézu MT7-055 nedávno a je tam original namontovaný japonský čtyrtakt, ale je to motor ROBIN.Z toho co jsem hledal informace na internetu tak bych řekl že se tam Honda nedávala, ale je... celý příspěvek >
Vysokotlaká myčka Grizzly HDR 110, 13.5.2006 Obsahuje fotku
Zdravím chci se optat jak toto zařízení funguje chci to na omývatí auta jde to?Zajímalo by mě jak a kam se leje voda a jestli stím umeju auto.Prosím poradte vůbec tomu nerozumím.díky .
Výběr elektrické pily, 21.4.2006
Mohu elektrickou pilku zapojit na dvoulinku???
elektická pila jakej kabel?, 21.4.2006
Zdravím chci se optat jakej kabel k elektrické pile?Může  bejt jakoby dvoulinka ten co pradávaji jakoby zahradní,ale nemá 3 drát - uzemnění děkuji za rady.
Výběr elektrické pily, 17.4.2006
Taky uvažuji mezi Narex EPR 35D-C za 3990kč ted je na ni akce,ale zase si říkam co když bude potřeba někde na zahradě kde nejni možnost mít 220V?Je to takové bud a nebo raději bych koupil jednu elek.a jednu motorovku.ale nejsu prachy,proto i já také... celý příspěvek >
elektrická pila, 15.4.2006
Asi máte pravdu ale poradte mě jakou pilu jestli je lepší narexka na elektriku nebo klasickou motorovku ? Dále by mě zajímalo jak je to z hlučností elektrické pilky na žadné pile nikdo neuvádí db,ale klasická motorovka docela na plnej výkon... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika