Příspěvky uživatele - 112.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kysané zelí, 16.11.2013
Dobrý den, tak jsem si přečetla co všechno jsem udělala špatně - na kysaném zelí se vytvořila bílá plíseň. Prosím o rady co teď:  Je to nebezpečné (dávám to poměrně malým dětem)? Dá se to odebrat nebo celý soudek vyhodit? Děkuji moc. s.
Efektivnost ochrany proti hryzcům, 27.8.2013
Mám zkušenost, že hraboši dávají v létě přednost bramborám, mrkvi, petrželi a řepě před kořeny stromů. Kde zrovna jsou dávají vědět čerstvým okusem této zeleniny. Chytám je celé léto a podzim rýčem a motykou. Dávám pozor i při rytí zahrádky, hraboš... celý příspěvek >
Popínavka na pergolu?, 30.9.2012
Dobrý den, Také bych poprosila o radu jakou popínavku dát k dřevěné pergola. Já bych chtěla spíš něco kvetoucího a neopadavého. Pergola je na jiho-východ. Děkuji za rady.
Jaký druh švestky na slivovici?, 30.10.2011
Dobrý den, píšu Vám také o radu při přesné lokaci dřeviny. Jsem začínající pěstitel a budu vysazovat nové stromy (kadlátky). Šárku co vím, tak předchozí kadlátky neměly. Naše zahrada je na okraji Prostějova osluněná převážně odpoledním sluncem na... celý příspěvek >
Svilušky + puklice na phalae nopsisu, 24.8.2011
Taky s nimi mám problém... bylo mi řečeno, že si mám koupit takové lepkavé žluté trojúhelníčky a zapíchnout do květináče. Svilušky se na to nalepí. Je to lepší, ale nezbavila jsem se jich
Co je truskavec?, 19.4.2011
Truskavec je v postatě jahodník. Ovšem takový jahodník, který jsem v žádné encyklopedii nenašel.  Pocházím z třebíčska a když jsem byl ještě kluk (ted už je mií necelých osmdesát) rostl truskavec na mnoha mezích. Od normálních lesních jahod se... celý příspěvek >
Jezírko či rybník cca 1000 m2, 4.4.2011
zdaravim.dost podstatnej problem.reaguji na to zaplaveni 50m2.mam v umyslu delat taky vodičku.ale musim vyrešit pramen.bydlim pod kopcem a voda se skoro tlači ven.cca.50-70cm od terenu podle počasi.pokud ho najdu tak mužu zacit prace... u vas bych to... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 2.4.2011
Dobrý den, čtu Vaše příspěvky a musím s nimi souhlasit.Přezimování je opravdu náročné.Květinu jsem dostala loni v květnu, byla asi půl metru vysoká.Přes léto jsem ji měla na balkoně a nádherně rostla i kvetla.Její výška byla před zimou asi 1,6 m.Na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika