Příspěvky uživatele - 192.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ranne zemiaky/brambory 2014, 2.3.2014
Ano podla predpovede sa to prudenie obrati a buduci tyzden uz mame mat aj my u nas, nad 15°C. Uz len cakam kto prvy napise ze mu uz rozvitly marhule.
Ranne zemiaky/brambory 2014, 2.3.2014
Dnes som nahodne objavil tuto spravu. 
Roubování, 1.3.2014
Zaujimalo by ma, ci sa da u nas kupit, to co pan pouziva vo videu aj u nas, pripadne ako sa to u nas nazyva. 
Reže sa uz vo velkom, 1.3.2014
Dnes to u nas, da sa povedat vypuklo naplno. Reze sa vsetko od jadrovin, cez kôstkoviny az po orechy, vsetko rad radom. Stale zvetsa prevlada metoda "na jezka", siri sa to horsie ako virus, sused vidi suseda a uz to ide... No videl som aj hlboke,... celý příspěvek >
Kdy zasadit?, 25.2.2014
Ked sa to bude dalej takto vyvyjat, tak ja budem 20 brezna sadit prve sadenice vonku. :)
Ranne zemiaky/brambory 2014, 25.2.2014
Mate uz niekto vysadene? :)
Rajče Torino, 24.2.2014
Mal som minuly rok a posledny krat, tvar podobny tornadu, chut pre mna podradna. Mozno je to mojou lokalitou, lebo niekto ho tu aj chvalil, kazdopadne semena co mi ostali som daroval, a uz ich nechcem.
Sklerociová hniloba česneku, 23.2.2014
Tak ste niekde spravil chybu.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 22.2.2014
Nedavno som niekde cital ze pri malych plodikoch uz je kriticka kazda teplota pod +1°C.
Krájená sadba brambor, 22.2.2014
Pan Miroslav, prave firmy co produkuju obrovske mnozstva konzumnych zemiakov, si sadbu kupuju a maju to dobre spocitane ze sa im to oplati. Pisete ze kladiete dôraz pri vybere aby boli zemiaky dostatocne velke a zdrave. Ako zistite pri vybere... celý příspěvek >
Kvitnutie marhul 2014, 22.2.2014
Bol som pozriet stav mojich Vehard, a myslim ze sa nieco deje v takom stadiu vo februari neboli odkedy ich mam. A to pominule roky u mna kvitli spolu s ceresnami. niekedy az v maji. Na novy rok som pisal ze si myslim ze tento rok to budu opät... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 22.2.2014
Uvidime no, este to nie je iste ako sa to vyvinie, minuly tyzden niekto vo vlakne kvitnutie marhul napisal ze sa nic nedeje.  Ja to posudit dobre neviem ci sa deje alebo nedeje, no jar prichadza to je fakt.
Kvitnutie marhul 2014, 16.2.2014
Spytam sa tu, hadam mi niekto odpovie. Myslite ze je uz teraz vhodny cas, zapravit cererit pod ovocne stromy?
Kvitnutie marhul 2014, 15.2.2014
Tu je to podobne, no uvidime ako sa to vyvinie ked podla niektorych sa nic nedeje, tak sa toho radsej drzme, nieco verit treba. PS: Trochu odbocim no neda mi, neviem kde sa podela diskusia kde Pani Daria pisala ze velke mrazy pridu myslim koncom... celý příspěvek >
Kvitnutie marhul 2014, 11.2.2014
Myslim ze spravne. Hm, zvlastna to zima, taku si este nepamätam, skonstatovala moja babka. Rozculeny z vody ktora mi zaliala cast zahrady (mali sme tu dost snehu a do toho vela naprsalo, tak sa to vsetko roztopilo) som iba odvkrol ze si toho... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika