Příspěvky uživatele - 243.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará červená letní jabloň, 30.3.2013
Ale já se vůbec nezlobím, naopak, jsem ráda, za diskuzi, která vznikla. Ty jabka, co jsou nafocené, jsou z roku, kdy neměla více, než na foto, letos ji nafotím pořádně, měla by být obsypaná. Doufám, že to nezakřiknu. Všechny zdravím a děkuji.
Podívejte se na geografické informace o Frýdku-Místku
Táááák... a co to teda mám? Je to možné, že to nikdo nezná?
Takže to bude určitě Stark Earliest, myslíte? Tady jsou údaje, kde se jabloň nachází: Střední nadmořská výška 304 m n.m. Roční srážkový úhrn 1532 mm Průměrná roční teplota 9°C
Stará červená letní jabloň, 26.3.2013
Nechci zpochybňovat váš názor, ale ty jabka nemoučnatí, můžu je mít v kuchyni na míse skoro měsíc, jinak vše sedí, tak co to mám? Za pár měsíců zase budou, jestli počasí dovolí, tak to budu hodně fotit a zkoumat a psát. Pokud je někdo blízko F-M,... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň, 26.3.2013
No vypadá to, že by to mohlo být ono, ale mate mně, že píšou, že má kyselinku, vypadá ale hodně stejně. Bylo hodně sladké?
Stará červená letní jabloň, 26.3.2013 Obsahuje fotku
Další fotky stromu, i s plody a listím.
Stará červená letní jabloň, 25.3.2013
Listí je vidět v přepravce, nedokážu posoudit teď, jestli má nějak velké, nezdá se mi, jablka vydrží na míse v kuchyni skoro měsíc a s tou vůní si taky nejsem jistá, ale jak tu je psáno, ty pidi jabka (když je jich moc) jsou výborná, i když jsou... celý příspěvek >
Myslím, že ne. Ona když má svůj rok, což bylo 2011, tak je cela obsypaná, nejdřív jsou jabka všude a malá, padají, ani nemají červené líčko a až ten poslední zbytek doroste do většího plodu a krásně dozraje, ale všechna jsou bez kyselé chuti, takže i... celý příspěvek >
Vidím, dívala jsem se na fotky Mantetu, co jsem našla na netu, a nejsou ty moje tak zelené, spíše světle žluté, té červené je tam méně, jen hodně osluněná jablka, jsou červenější a je ta barva ne tak celistvá, takové jakoby proužky, je to vidět na... celý příspěvek >
To je zajímavé, nenapadlo by mně to. Dědeček umřel 1989, ve vysokém věku, musel by to stihnout přeroubovat jedině on, myslíte, že je to možné?
Stará červená letní jabloň, 24.3.2013
 Děkuji za názor, jabloň je stará nejmíň  50 let.
Stará červená letní jabloň, 24.3.2013
Je to jabloň  s rezavým kmenem, za ní stromy mi nepatří. Plodí ob rok, vloni byla úroda to, co je v košíku, předloni byla celá obsypaná, to je ta fotka v květu. Děkuji, jezibaba9.
Stará červená letní jabloň, 24.3.2013 Obsahuje fotku
Další
Stará červená letní jabloň, 24.3.2013 Obsahuje fotku
Další foto
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika