|
Příspěvky uživatele - 243.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stará červená letní jabloň, 30.3.2013 Ale já se vůbec nezlobím, naopak, jsem ráda, za diskuzi, která vznikla. Ty jabka, co jsou nafocené, jsou z roku, kdy neměla více, než na foto, letos ji nafotím pořádně, měla by být obsypaná. Doufám, že to nezakřiknu. Všechny zdravím a děkuji.
|  | Stará červená letní jabloň, 30.3.2013 Podívejte se na geografické informace o Frýdku-Místku
|  |
|  | Stará červená letní jabloň, 30.3.2013 Táááák... a co to teda mám? Je to možné, že to nikdo nezná? |  | Stará červená letní jabloň, 30.3.2013 Takže to bude určitě Stark Earliest, myslíte? Tady jsou údaje, kde se jabloň nachází: Střední nadmořská výška 304 m n.m.
Roční srážkový úhrn 1532 mm
Průměrná roční teplota 9°C
|  | Stará červená letní jabloň, 26.3.2013 Nechci zpochybňovat váš názor, ale ty jabka nemoučnatí, můžu je mít v kuchyni na míse skoro měsíc, jinak vše sedí, tak co to mám? Za pár měsíců zase budou, jestli počasí dovolí, tak to budu hodně fotit a zkoumat a psát. Pokud je někdo blízko F-M,... celý příspěvek > |  | Stará červená letní jabloň, 26.3.2013 No vypadá to, že by to mohlo být ono, ale mate mně, že píšou, že má kyselinku, vypadá ale hodně stejně. Bylo hodně sladké?
|  | Stará červená letní jabloň, 26.3.2013  Další fotky stromu, i s plody a listím.
|  | Stará červená letní jabloň, 25.3.2013 Listí je vidět v přepravce, nedokážu posoudit teď, jestli má nějak velké, nezdá se mi, jablka vydrží na míse v kuchyni skoro měsíc a s tou vůní si taky nejsem jistá, ale jak tu je psáno, ty pidi jabka (když je jich moc) jsou výborná, i když jsou... celý příspěvek > |  | Stará červená letní jabloň, 25.3.2013 Myslím, že ne. Ona když má svůj rok, což bylo 2011, tak je cela obsypaná, nejdřív jsou jabka všude a malá, padají, ani nemají červené líčko a až ten poslední zbytek doroste do většího plodu a krásně dozraje, ale všechna jsou bez kyselé chuti, takže i... celý příspěvek > |  | Stará červená letní jabloň, 25.3.2013 Vidím, dívala jsem se na fotky Mantetu, co jsem našla na netu, a nejsou ty moje tak zelené, spíše světle žluté, té červené je tam méně, jen hodně osluněná jablka, jsou červenější a je ta barva ne tak celistvá, takové jakoby proužky, je to vidět na... celý příspěvek > |  |
|  | Stará červená letní jabloň, 25.3.2013 To je zajímavé, nenapadlo by mně to. Dědeček umřel 1989, ve vysokém věku, musel by to stihnout přeroubovat jedině on, myslíte, že je to možné? |  | Stará červená letní jabloň, 24.3.2013 Děkuji za názor, jabloň je stará nejmíň 50 let. |  | Stará červená letní jabloň, 24.3.2013 Je to jabloň s rezavým kmenem, za ní stromy mi nepatří. Plodí ob rok, vloni byla úroda to, co je v košíku, předloni byla celá obsypaná, to je ta fotka v květu. Děkuji, jezibaba9. |  | Stará červená letní jabloň, 24.3.2013  Další |  | Stará červená letní jabloň, 24.3.2013  Další foto |  |
 |
|
|
|