|
Příspěvky uživatele - 96.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.6.2014 Já jsem stříkal 30. 5. podle lapáku. Potom se nějaký sem tam ještě chytil, ale to bývá každý rok. Můj lapák se docela sešel s AMETem. Asi bych zvážil ještě jeden postřik. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.6.2014 Proti padlí (i strupovitosti) stříkam jen do začátku června a nemám ho ani na náchylných Idaredech. Merpan používám a nahradil jsem jím Dithane. Myslím, že je účinnější (strupovitost). Flint Plus obsahuje captan + trifloxystrobin. Velkopěstitelé... celý příspěvek > |  |
|  | Co vaše réva? (2014), 23.6.2014 Já mám právě odkveteno. Stříknul jsem Ridomilem Gold MZ + Ortivou (místo Quadrisu). Mám 9 keřů, klasické i interspecifické odrůdy. Plíseň jsem snad nikdy neměl, padlí ano, ale minimálně. |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 Biobit působí jen na housenky motýlů, a to ještě ne na všechny. Já bych se bál, že než seženu něco ekosuperbiodeluxe a pokud to bude vůbec působit, tak brambory budou bez natě. |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 Proč Biobit??? |  | Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 16.6.2014 Moc bych to nepřeceňoval. A nemám rád maglajs na záhoně. Jedno se nehnojí, druhé se hnojí a stříká atd. A bazalky nejíte kila. |  | Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 9.6.2014 Divné. Jako po herbicidu či jiné chemii. |  | Plánování postřiků rajčat, 9.6.2014 Já bych to s tím skleníkem a polem nepřeháněl... |  | Plánování postřiků rajčat, 9.6.2014 Padlí. Tady měď nepomůže. Ortiva nebo Topas. |  | Plánování postřiků rajčat, 9.6.2014 No, nemá to ta cuketa tak mít od přírody?. S postřiky proti plísni rajčete se začíná cca od začátku července. |  |
|  | Zálistky a výhony bez plodů, 6.6.2014 Je to kvůli zvětšení listové plochy, fotosyntéty a tím zvýšení cukernatosti hroznů. Nad hrozny se nechávají a zkracují se na 2 listy, ty výše na 4 listy. |  | Jabloně co s nimi?, 26.5.2014 Lišejník. Můžete ho mechanicky odstranit, nebo nechat. Jsou odsířené elektrárny, takže se mu daří.
|  | Reklamace semen, 26.5.2014 Nezmaři nevzešli. |  | Postřik Calypsem a déšť, 26.5.2014 To je skoro brzo. Já bych to střlknul ještě jednou. Také záleží na tom proti čemu to bylo (na mšicích účinek poznáte, na obaleči ne). |  | Reklamace semen, 26.5.2014 Mně nevzešly takoví nezmaři jako afrikány a cínie, a také papriky. |  |
 |
|
|
|