Příspěvky uživatele - 88.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bobík - SG 950 elektrocentrála 720 W, 13.1.2016
Zdravím, kontrola těsnosti sacího traktu je namístě. Je tam i jazýčkový ventil,, motor saje rovnou do klikové skříně. Standa.
Jak koření asijská hrušeň?, 1.11.2013
Také si myslím, že by s tím neměl být problém. Fůra lidí na zahradě strom vysadí a vůbec neřeší, kde jim vedou sítě. A ještě jsem neslyšel, že by s tím měli problém. Tedy mimo kanálu...
Smrk sivý - prosychání, 8.7.2011
Děkuji Vám za odpověď. Taky nad tím přemýšlím a nezdá se mi, že by tak malicherný pavouček způsobil takovou zkázu.. Zkusím postřiky podle Vaší rady a ještě pohledám na internetu. Snad se z toho stromky vzpamatují. Pěkný den přeji 
Smrk sivý - prosychání, 8.7.2011 Obsahuje fotku
Mám podobný problém a 2 těchto stromků, netuším jak jsou staré, ale na výšku mají oba cca 1,5 m. Nevím jaká je to přesně varieta, zahradu jsme koupili už se stromečky. Každý je na jiném místě zahrady. Také nám úplně uschly horní části stromků a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika