|
Příspěvky uživatele - 248.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinku?, 5.10.2013 Mimóza? Lída |  | Stříbrné listy na švestkách, 5.10.2013 Tak stránky zf.mendelu opět fungují, adresa na ně je zde. Jsou tam jak škůdci, tak choroby vč.stříbřitosti listů. Lída
|  |
|  | Co nasadit na slunné, větrné místo?, 5.10.2013  A co taková vajgélie nebo trojpuk? Trojpuky jsou bílé, růžové, s jednoduchými i plnými květy, vajgélie od bílorůžové přes růžovou až po červenou (existuje i žlutá, ale ta je choulostivější), listy mají od zelené po vínovou, i... celý příspěvek > |  | Eternit v zahone a komposte, 4.10.2013 Eternit sám (vcelku) nebezpečný není, ale při rozbití (tedy i broušení) se z něj uvolňuje azbest, což je "nebezpečný odpad". Lída |  | Pomozte co je to za rybu?, 3.10.2013 Julidochromis marlieri - našla jsem ho ve fotogalerii. Lída
|  | Thúje Smaragd napohled krásná a uvnitř suché větvičky, 3.10.2013 Větvičky vevnitř hnědnou a opadávají, to je normální. Lída |  | Orientovaná sadba česneku, 3.10.2013 Když dáte bříška ve směru řádků, porostou listy do stran mezi řádky. S ohledem na vzdušnost porostu je to lepší, než listy ve směru řádků (tam se motají dohromady ze sousedních rostin. Lída |  | Neuskutečnění řezu, 2.10.2013 Jeden rok to nevadí, pokud zrovna nezakládáte korunku. Také jsem minulý rok vynechala řez u ryngle a švestky. A zjistila jsem, že u ryngle to asi budu dělat častěji, protože nezkrácené nové výhony krásně obrazily z bočních pupenů, takže ji asi budu... celý příspěvek > |  | Sadba česneku po jahodách, 1.10.2013 Česnek po jahodách jistě, může se sázet i mezi řádky jahod, pokud chcete ušetřit místo. Jinak se k němu hodí třeba mrkev nebo červená čepa, měla by jít i rajčata, ale ta nemám odzkoušená. Spíš jsem ho sázela na podzim mezi jahody, které pak další rok... celý příspěvek > |  | Chrčící králík, 1.10.2013 Může mít obyčejnou rýmu (držet v teple), nebo alergickou rýmu (třeba alergie na seno), nebo infekční rýmu (nejde vyléčit, králíci umírají - pozor, lehce přenosná na ostatní králíky). Lída |  |
|  | Česnek z hypermarketu k sázení?, 1.10.2013 Dneska mi přišla nabídka slev od "rostlinky", nabízejí i tento česnek a uvádějí o něm :
Kvalitní francouzský česnek 'Thermidrome' je vysokovýnosný kultivar česneku s čistě bílým povrchem. Má středně silné aroma, dobře se skladuje a dělí pro účely... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|