Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Veharda, 9.7.2014 Obsahuje fotku
Foto 1
Veharda, 9.7.2014
Veharda je už zralá (Bergeron bude tak za 8-10 dní). 10 plodů mělo hmotnost 526 g. Co se týče chuti, je sladkokyselá s mírným aroma, ale převažuje mdlá chuť.  Čekal jsem teda lepší chuť než tohle. 
Zemiaky - brambory - 2014?, 5.7.2014 Obsahuje fotku
Zkušebně jsem vykopal 1 trs odrůdy Madeleine. Hmotnost hlíz byla úctyhodná - 2322 g. Tahle odrůda potvrzuje to, že je velmi úrodná.  Brambory byly vysázeny 29. března.
Ruth Gerstetter, 2.7.2014
Za celou dobu pěstování letos dozrála extrémně brzy. Škoda, že nemám Herman a Topfirst srovnání by bylo zajímavé. Byla lehce přeplozená, nejmenší hmotnost, kterou jsem zaznamenal byla 22 g. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Co se... celý příspěvek >
Ruth Gerstetter, 1.7.2014 Obsahuje fotku
.
Ruth Gerstetter, 1.7.2014 Obsahuje fotku
Švestková sezona začala. Otevíra ju jak jinak nejranější slíva madam Ruth Gerstetter. Co se chuti týče... je to přece první modré ovoce. 10 plodů mělo hmotnost 318 g.
Nemocné slivoně, 30.6.2014
Poškození chladem.
Samosprašná třešeň nebo ne, 30.6.2014 Obsahuje fotku
No nevím, zatím mě Lapins nepřesvědčil, je to spíš "sladkovišeň". Je zajímavé to, že všude se píše - chuť je sladká. Plody má pěkné, ale chuť nic pro mě. I plně vyzrále - "černé" jsou hodně navinulá, aroma ujde. Letos dozrál o 12 dní dřív než... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 28.6.2014
co to znamena, kdyz  "hrozny sprchly"? predstavuji si to, ze je jich na hroznu po odkvetu malo. je to tak? Přesně tak, jak jste napsal. Nedošlo k standardnímu opylení jednotlivých květů, pro danou odrůdu. K probírce. Pěstují hlavně... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 27.6.2014 Obsahuje fotku
Je nejvyšší čas udělat probírku. Některé hrozny hodně sprchly, hlavně ty nejníže na letorostu. Ale celkově réva odkvětla na výbornou.
Rybiz Red Lake, 27.6.2014 Obsahuje fotku
.
Rybiz Red Lake, 27.6.2014 Obsahuje fotku
Pro pana JG jsem udělal detailní snímek. Red Lake se hodí pro přímý konzum, když ho porovnám s Detvanem tak je sladší. "Nekroutí hubu" jak Detvan. Proč pěstuji Red Lake je chutný, úrodný, raný,  má moc pěknou barvu a velké bobule,... celý příspěvek >
Stříkat před deštěm?, 26.6.2014
Tady je dokument k přípravkům, které se používají do stolních odrůd. Např. Cabrio Top by se měl aplikovat pouze do velikosti hrášku.
Jaký máte hrášek?, 26.6.2014
Jen pro úplnost, při druhé sklizni bylo 2,6 kg hrášku. Celkově měl Oskar výnos 0,8 kg/m2.
Sklizeň česneku, 24.6.2014
Rozhodně není brzo, víc jak polovině ležela nať při zemi.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika