|
Příspěvky uživatele - 1.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Harbritte snad nikdy nezklame, 17.8.2013  Tahle by měla být Envoy, tady se probírka provedla, nejméně 70% půdků se otrhalo.Stromek moc neroste, asi vlivem málo vzrůstné podnože.Martin |  | Harbritte snad nikdy nezklame, 17.8.2013  Ještě jednou Harbrite
M. |  |
|  | Harbritte snad nikdy nezklame, 17.8.2013  Měla by to být také Harbrite na fotu, před lety jsem ji očkoval.Rodí pravidelně, už jsem uvažoval o vykácení, vžy ale svou pozici uhájila.Tady u nás na Hlučínsku je velké sucho, tak ji teď obden zalévám, plody začínají měknout.Akorát probírku jsem... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku dozrává, 17.8.2013 Šířka skleníku je 3m, délka 4,5m, klasický z pozinkovaných profilů a Hélio skla.Nemá zabetonované základy, je plovoucí, takže réva může kořenit i mimo skleník. Odrůdu Aivaz vedu z rohu u vstupu do štítu skleníku, ostatní mimo Radku jsou v... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 15.8.2013  Odrůda Kišmiš Zaporožskij mi letos poprvé zarodila, viz foto, asi 60% květenství jsem však odstranil, ponechal jsem jedno květenství na letorost.I to se mi jeví ale ještě hodně.
Martin |  | Odrůda Olympie, 15.8.2013  O této odrůdy jsem opomněl udělat probírku hroznů, přesto jsou hrozny slušné a na viničce již dozrávají.Martin |  | Odrůda révy Kantimirovski, 15.8.2013  Odrůdě Kantimirovski poslední horké dny svědčily, bobule nabraly na velikosti. |  | Réva ve skleníku dozrává, 15.8.2013  Odrůdě Arkádia studený skleník také vyhovuje, rodí atraktivní hrozny.
Martin, Hlučínsko |  | Réva ve skleníku dozrává, 15.8.2013  Pannónia Kincze ve skleníku spolehlivě rodí, hrozny jsou dostatečně velké.
Martin, Hlučínsko. |  | Réva ve skleníku dozrává, 15.8.2013  Tato odrůda by měla být Radka, od šlechtitele Lubomíra Glose z Moravské Nové Vsi.Je již vhodná ke konzumaci.
Martin, Hlučínsko |  |
|  | Réva ve skleníku dozrává, 15.8.2013  Odrůdy révy v mém skleníku dozrávají, na foto je Aivaz
Martin, Hlučínsko |  | Poškozene plody Haganty, 23.7.2013  Dobrý večer,
na foto jsou letošní plody slivoně Haganty, pokud máte zkušenosti s takovým poškozením, sdělte.Slivoň je na podnoži Krymsk.Prakticky všechny plody jsou takto poškozeny.Podobně dopadla na stejné podnoži odrůda Toptaste, zůstalo asi 5... celý příspěvek > |  | Nejaromatictejsi odruda, 22.7.2013  Velharda pod převisem stodoly, Hlučínsko |  | Nejaromatictejsi odruda, 22.7.2013  Ještě jedno foto |  | Nejaromatictejsi odruda, 22.7.2013  Další foto Velhardy |  |
 |
|
|
|