|
Gloster, 13.10.2013 Pane mičurinec, letos to bylo 5 postřiků na houbové choroby.Mimořádný rok, většinou postačí 3.Ale co je hlavní je probírka plodů.Je to velice plodná odrůda.Při probírce na ní strávím asi 1,5 hodiny.Je to můj největší strom.Ten čas se rozhodně... celý příspěvek > |
 |
Gloster, 13.10.2013  Gloster - 2013 - zákrsek
Letos zabodoval 30 kg nádherných plodů - Mičurin II
|
 |
|
 |
Red Delicious, 13.10.2013  Red Delicious - 2013 - malý zákrsek - Mičurin II
|
 |
Banánové zimní, 10.10.2013  Banánové zimní - 2013 - Mičurin II
|
 |
Elstar, 10.10.2013 Tak zle jsem to nemyslel.Stačí když napíšete druhý díl veledíla o zaplevelování našich zahrádek zahraničními odrůdami.Jistě bude vyhověno.První díl jste již prezentoval v letošním měsíčníku za frenetického potlesku svazu - Mičurin II |
 |
Mc Intosh, 10.10.2013 Pane Mittwoch o jaké ideální poloze tady mluvíte.Zahradničím v n.m.v.470 m.Pokud se mi něco daří, je to pouze moji tvrdou prací.A nejsem opravdu zvědav aby byla stále zpochybňována.Pročtěte si reakce na moje poslední příspěvky.Lehce se dovíte kdo... celý příspěvek > |
 |
Orion, 10.10.2013  Orion - 2013 - štíhlé vřeteno
Letos postižen brutálním propadem a zjistil jsem napadení listů strupovitostí.Ručně odstraněno, plody čisté.Pánové, všimli jste si v podvečer jak tato odrůda září na stromku?Naprosto úžasné.Šlechtitelé nemohly této... celý příspěvek > |
 |
Mc Intosh, 10.10.2013 Vážený, přečtěte si poslední číslo Zahrádkáře.Tam se dovíte jak se ošetřují nejchutnější rezistenti.To mě stači v normálních letech na uhájení i citlivých odrůd. - Mičurin II |
 |
Elstar, 10.10.2013 No hlavně že jste si narouboval Shalimar, který se sklízí skoro počátkem listopadu čili asi o měsíc později než Elstar.Jistě bude mít tu nejvyšší kvalitu. - Mičurin II
|
 |
Elstar, 9.10.2013  Elstar - 2013 - štíhlé vřeteno
I přes napadení sviluškou urodila nádherné čisté a vybarvené plody. - Mičurin II
|
 |
|
 |
Topaz, 9.10.2013  Letos můj Topaz - 2013 - vřetenový zákrsek dopadl mizerně i když snímky tomu nenasvědčují.Podceněním chemické ochrany dosaženo 30% napadení plodů strupovitostí.Dva postřiky hrubě nestačili.Letos velikostně nevyrovnané plody.Těch pár červivých... celý příspěvek > |
 |
Matčino, 9.10.2013  Matčino - 2013 - štíhlé vřeteno
Letos poněkud menší plody. - Mičurin II |
 |
Spartan, 9.10.2013 Pane Karle chuťové rozdíly přesně popsal pan Petr z Pardubic ve vlákně Mc Intosh - Mičurin II |
 |
Mc Intosh, 9.10.2013 Pane Petře, ráno jsem začínal jablkem Mollies Delicious Už je na hraně.Poté jsem si podal Akane, letos jakož i minulé roky skvělé.Nakonec jsem prubnul Lobo ta sněhově bílá dužina a fantastická chuť lehce přebila obě předcházející.Kdo nejedl Lobo... celý příspěvek > |
 |
Mc Intosh, 8.10.2013  Mc Intosh - 2013 - štíhlé vřeteno
Další ukázka vynikající kanadské školy.Znalci na její chuť a vůni nikdy nezapomenou. - Mičurin II
|
 |