|
Zásilková zahradnictví, 2.9.2013 Máte někdo zkušenost se zahradnictvím trvalky-hybs.cz z Neratovic? |
 |
Lilkoviště, 1.9.2013  Takže je to vyřešené, jen co něco doroste bude... pizza s lilky a slaninou .
Mirku, taky že mě bylo líto do nich říznout. Prodlužovala jsem dobu popravy jak to jen šlo... vyleštila jsem je na focení, nafotila s aranžmá i bez, zvážila (žádný neměl... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lilkoviště, 1.9.2013 No to nejni vůbec špatný nápad s tou pizzou , dáváte je jen "vypocené" nebo je třeba lilek osmažit? Taky dělám domácí pizzu... |
 |
Lilkoviště, 1.9.2013  Sklizeň na dnešní oběd |
 |
Pochlubte se květinami, 31.8.2013  ...ještě pár ze dneška
|
 |
Neznámá kapradina, 31.8.2013  Opět prosím o identifikaci kapradiny, byla v květináči s jinou koupenou a povedlo se mi je úspěšně rozdělit...
|
 |
Okrasné trávy - mám je ohraničit?, 28.8.2013 Děkuji Lído, to je přesně ono . Tahle tráva se každému moc líbí a možná ted ti kdo ho u mě viděli, shání Miscanthus purpurascens... protože na zahradě u Renaty je fakt moc pěknej |
 |
Okrasné trávy - mám je ohraničit?, 28.8.2013 Já musím mít zase něco extra . Jsem vzala baterku a šla jsem se na ten můj "miscanthus" podívat. Listy jsou ostré - zadrhávají v ruce. Celá rostlina je už 2metry vysoká, loni na podzim šla do oranžovočervena (nemám vyfocené), květy se nepamatuji... celý příspěvek > |
 |
Okrasné trávy - mám je ohraničit?, 28.8.2013  Pane Josefe, mrkněte co to mám za Miscanthus já , koupila jsem ho totiž loni jako purpurascens. Nepřijde mi že by byl hodně výběžkatý (spíš hodně křehký - lámou se mi stébla) a barvu ted má krásně bronzovou. |
 |
Pochlubte se květinami, 27.8.2013  Děkuji...
|
 |
|
 |
Okrasné trávy - mám je ohraničit?, 27.8.2013 Širší než Miscanthus a více než 2m... tak to asi bude Arundo donax, mrkněte někde na fotky (je i se žlutě nebo bíle panašovaným listem). A ten robustus máte jak daleko? |
 |
Co to roste na zahradě?, 27.8.2013 Je to líčidlo jedlé... zjistila jsem že pro něj nemám využití ale ptáčkům chutná |
 |
Okrasné trávy - mám je ohraničit?, 27.8.2013  Jen malou poznámku... Pennisetum je lat. jméno pro dochan, jinak souhlas s panem Josefem. |
 |
Pochlubte se květinami, 26.8.2013  Mě se letos co se týče kytiček, povedly trávy (alespon si to myslím), ono taky na nich nejni moc co pokazit . Stinná část zahrady hodně utrpěla, musela jsem se rozloučit s polovinou host (nemoc) a poloprázdno nejni moc na focení
|
 |
Lilkoviště, 26.8.2013 Aaaa co mě blbnete , tohle je fotka Mirka, toho Mirka co má tak rád cizí kočky ale esli víte co je to za odrůdu, můžete klidně odpovědět i vy Mirku |
 |