|
Příspěvky uživatele - 76.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oleandr skvrny na listech, 7.6.2013 ok tak to zkusím bez igelitu, a nemáte nějaký typ kterým postřikem ho ošetřit?
Pavel |  | Srstky - lámou se větvičky, 5.6.2013 Dobrý den
letos jsem vysadil stromkový angrešt ostříhal ho na 1-2 očka tak jak se má. Stromek se chytl dobře a z oček vyrašily větvičky. Vše bez problémů, najednou se jeden den ulomila jedna větvička asi 20 cm dlouhá pak druhá, řekl jsem si děcka... celý příspěvek > |  |
|  | Nedostatocne opelenie?, 31.5.2013 Pánové jsem sadař amatér a ještě k tomu "cucák" zahtradu jsem koupil před 10 lety, 5 let jsem se o ni moc nestaral, pak jsem začal ovoce jednou bylo a jednou nebylo. Před 3 roky si dal ke mě na zahradu Kamarád včely. Není to moc, ale 8 včelstev a... celý příspěvek > |  | Nemocné stromy - co s tím?, 24.4.2013 Takže skácet a nasadit nové, už to pomalu dělám, ještě se zeptám jaké odrůdy jsou odolnější? Zatím jsem zasadil Stanley, Top-taste. Je to vhodné nebo mám vybírat vyloženě pološvestky. |  | Nemocné stromy - co s tím?, 24.4.2013 Ano začali pomalu odumírat asi před 5 lety, není to za jeden rok, ale nevím vůbec jak se tomu bránit. V okolí jsou snad všechny švestky napadené, ale jsou i úplně zdravé, většinou v neudržovaných a zanedbaných zahradách. |  | Nemocné stromy - co s tím?, 24.4.2013 Tondo co si mám představit pod pojmem 99% všech chorob to má a můžu vstoupit. To jako že jsou stromy zasažené všemi možnými chorobami a mám raději stromy vykácet? |  |
 |
|
|
|