|
Topfive, 17.8.2013  Topfive konečne dozrela, pred mesiacom plody vypadali male myslel som že znich nič nebude ale každodena zalievka im pomohla plody su pekne sladke 27Brix. |
 |
Opál, 4.8.2013  Tych nenažranich os sa nezbavime zežeru všetko.
|
 |
|
 |
Co vaše réva? (2013), 3.8.2013  Začina dozrievat NOVY PODAROK ZAPOROŽIU, LORA,PREOBRAŽENIE, TALISMAN,NERO.
|
 |
Prepad plodov slivky, 3.8.2013 Mate pravdu nieje to toptaste overoval som to poslali mi špatne slivky z kohaplantu a to sa mi stalo od tejto firmy už druhy krat viac od nich stromky nechcem.Dobre že ma na to upozornil ako prvy pan Petrer.Už som viac krat pisal že u mna sa... celý příspěvek > |
 |
Co vaše réva? (2013), 3.8.2013  Preobraženie na každej stranke vypada inak tu je reklama slovplantu a čo vlastne mame doma? |
 |
Kráska, Hargrand, Sylvercot, Sylred, 3.8.2013 Zdravim pane Petr Goldricht ma tipicku marhulovu chut niekomu sa nepači ale mne každy rok spolahlivo rodi vydrži mrazi mam ho na podpniku mirobalan, tieto podpniky sa v tomto suchom lete ukazali ako najlepšie.Na slabo rastucom podpniku Rubira mam... celý příspěvek > |
 |
Opál, 21.7.2013  Malvazinka už dozrieva.
|
 |
Kráska, Hargrand, Sylvercot, Sylred, 21.7.2013  Ten vaš Harcot je nadherny pane Miloši, ale aj moj Hargrand je vyborny vaha 80g chut strašne zvlaštna ako by to ani nebola marhula ale nejaka zmeska marhule ananasu a bananu zvlaštna pekna vona koštovali ju aj iny zahradkari a boli milo... celý příspěvek > |
 |
Prepad plodov slivky, 7.7.2013 Ono je to Toptaste zasadena v 2010 na jesen už ma druhu urodu ale plody sa nejak nenalievaju aby boli gulatejšie ako na staršom stromku Toptaste.Vypadaju ako Valievka a pritom ma vlahy dost, čo ma trochu sklamala slivka Topfive ma male plody a je ich... celý příspěvek > |
 |
Spring blush, 7.7.2013 Sylred chutovo dory ale musi sa po obrani plodov strihat dost vyholuje.Vesna sladkost 21Brix nebičko v papulke majtesa zas za 2 tyždne. |
 |
|
 |
Spring blush, 7.7.2013  Sylred nadherne dozrel ale Vesna je štavnatejšia a sladšia. |
 |
Prepad plodov slivky, 7.7.2013  Možno je to aj podpnikom na podpniku mirobalan to slivka Toptaste nerobi ale na podpniku wangenheim sa plody scvrknu zmodraju a opadnu.
|
 |
Hustý trávník - co s tím?, 24.5.2013 Hustý trávnik =potreba vretenovej kosačky - viď. golfové ihriská... Ale samozrejme aj dokonalejší podklad a časté kosenie + Ďalšia starostlivosť (až denne!) - sám sa doma na záhrade už nejaký čas zabávam s amateérskym golfovým greenom... |
 |
Nezabúdli ste na sýkorky?, 4.4.2013 To nema chybu Lukas. |
 |
Broskev na myrobalánu, 14.3.2013 S podpníkom Montclar mám špatné skúsenosti, momentálne najlepší podpník na ktorom vitálne rastú broskyne je GF-677. |
 |