|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2014), 24.7.2014 Nevím kolih hlaviček révy máte, ale tohle se hodí tak dvě-tři, nemluvě o tom že se bobule lesknou jak psí kulky, to jak jsou mastné, navíc zalepený postřikovač a vše okolo. |  | Kadeřávek, bílé mšice, 23.7.2014 Mšice nebo molice? Lítá to? |  |
|  | Plíseň?, 21.7.2014 Mě taky, a to je nemám ve skleníku, jen u stěny. Patrně jim stačí i abnormální hic. |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 21.7.2014 Video 1, video 2. |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 21.7.2014  Rajčátka máte pěkná, jsou v nádobách (jak velkých) nebo v zemi? Nahrál jsem dvě videa, která zobrazují jak jsou plody odrůdy Mini měkká a přitom ještě nevybarvená (to má na svědomí to horko kdy plody rychle stárnou), bohužel je ten proces... celý příspěvek > |  | Vinná réva - co jí chybí?, 21.7.2014 Na některých listech bych to tipl na peronosporu, kterou však réva porazila (zaschlé skvrny na listech), ale ty listy jsou podle mne staré a už si udělaly "podzim". Taky to na některých keřích pozoruji, ne tak moc, ale pozoruji. |  | Choroba rajčat, 20.7.2014 Já ho dávkuji 1 ml na 1 litr. |  | Choroba rajčat, 20.7.2014 Já v předcházejících promáčených týdnech ošetřoval 1x Championem a 1x Ridomilem. Když pominu všelijaké ty septoriozy, skvrnitosti, apod., tak se mi pozdává že u Kumata se projevila i plíseň. Naštěstí postřiky zareagovaly, a je vidět na listech a... celý příspěvek > |  | Česká rajčata, 20.7.2014 Je fakt že mi ani jeden plod této odrůdy nepraskl, přeborníkem v tom je žluté Datlo. Včera jsem však zjistil u Mini jednu vlastnost která ho naprosto diskvalifikuje - zralé plody na keři změkly ve vodnatou kuličku obalenou slupkou.
Valdo - špatně... celý příspěvek > |  | Měli jste letos americké padlí?, 19.7.2014 Pozor, na americké padlí působí jen čínské přípravky!!! |  |
|  | Co vaše réva? (2014), 19.7.2014 Ne že by ho bylo hodně, to ne, ale je vytrvale. Zpočátku na listech, nyní spíše na bobulích. Začal jsem s prevencí před květem a možná i to je důvod proč není plošně. Jelikož nemám vinohrad a réva je součástí zahrady, rovněž jsem zaměstnaný... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku, 19.7.2014 Podobné pytlíky svařené z bílé netkané textilie používám protin hmyzu i já.
Letos nějak ale jejich výskyt nepozoruji. Vloni bodavý likvidoval veškeré ovoce a letos nic (ťuk ťukťuk)!?!? Ne že by mi to vadilo, ale je to zajímavé. |  | Plíseň?, 19.7.2014 Takhle se spíše projevuje poškození sluncem. |  | Co vaše réva? (2014), 19.7.2014  Včera večer mi došel postřik a tak jsem část hlav vynechal, bohužel budu muset v ošetření pokračovat, před chvílí jsem na zahradě objevil padlí i na Arkadii. Je to jž třetí postřik proti padlí, poprvé Falconem, pak Karathane a nyní znova Karathane.... celý příspěvek > |  | Cerne paprikove lusky, 19.7.2014 Paprika potřebuje teplo, pokud ho nemá tak se takto chová. |  |
 |
|
|
|