|
Příspěvky uživatele - 130.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Medovka, 14.8.2015 ako a kedy treba? |  | Medovka, 14.8.2015  zdravim, pestujem medovku uz 2 rok zatial som ju nestrihal lebo ked som videl ako ma vyzerat tak ta moja ma od nej daleko, mala by byt tmavo zelena s velkymi listami naproti tomu moja je len svetlo zelena a malicke listocky, krik je sice velky asi aj... celý příspěvek > |  |
|  | Rada co nasadit do svahu, 12.3.2015 no to je dost vysoke, ja mam tam tie kvetinace tak 30-40cm nad zemou tak nieco pod to myslim
|  | Rada co nasadit do svahu, 12.3.2015 Zdravim, mam cca 45 stupnovy svah priblizne 1,5m vysoky a 6m dlhy, zakopal som donho zopar kvetinacov (velkych), a potrebujem poradit co medzi to. mala by to byt ako provizorna skalka, skusal som zopar trvaliek a medzi to mulc ale plevel to prerasta... celý příspěvek > |  | Mulcovanie, 4.3.2015 a alebo ked tam necham normalne travnik, vadi to niecomu?alebo je to plus
len sa zle kosi okolo toho |  | Mulcovanie, 4.3.2015 ane je krajsi aj mne sa to viac paci, ale ked lida pise ze zabranuje dusiku... tak neviem, a keby som dal len jemnu vrstvu tej kory a sem tam prisipal???
neni az taka draha 70l...4e |  | Mulcovanie, 4.3.2015 aha takze len pokosenu travu okolo a nie vela tak 5 cm hrubka a ku kmenu nic nech sa nedotyka
|  | Mulcovanie, 4.3.2015 A keby som to spravil ako tu v clanku. Ale nie taky velky oblznik ale maly kruh okolo stromcekov, mam ich v rade, 1,5 rocne priblizne 3,5 m od seba, a pouzil by som vrstvu kory ihlicnanov ako v clanku
|  | Mulcovanie, 4.3.2015 Zdravim, chcem sa spytat na mulcovanie okolo slivoni, konkretne Toptaste a Bystricka, je to spravne? ked tak tak cim? ci to nerobit vobec a pleve + travu plet rucne stale? |  | Rybezle a burina okolo, 21.10.2014 zdravim,
chcem sa spatat ked vysadim rybezle popri plote a ohradim ich nejakym malym plotikom 20cm vysokym cca 1meter okolo kazdej a vysypem medzi ne mulcovaciu koru ci sa im bude darit a rast.
chcem to nejako vyriesit aby som nemusel medzi... celý příspěvek > |  |
|  | Pokus o skalku v brehu, 10.4.2014 a keby som dal foliu prec, napichal tam kamene na husto niako a posypal korov... to by nemuselo tiez vyzerat spatne ci :D |  | Pokus o skalku v brehu, 9.4.2014 ved toto, ked tam dam strk zosune sa dolu, a ako myslis konare po vrstevniciach, ake, ako???mulcovaciu koru mam kupenu ale zatial som ju tam nedaval lebo si myslim ze tiez sa zosune dolu :) |  | Pokus o skalku v brehu, 8.4.2014  Zdravim,
chcem sa poradit co by som mal dat medzi kvetinace a trvalky, kedze je to v brehu skusal som pletivo a na to rosypat mulcovaciu koru ale neni to dobre, poradte co by som mal dat medzi to, nechcem tam hlinu lebo zachvilu bude plna buriny a... celý příspěvek > |  | Skalka v sahu, 13.3.2014 zdravim, chcem sa spytat na skalku v brehu, mam cca 45 stupnovy breh vysoky 1,5m dlhy 6, a snazim sa tam nieco vymysiet aby mi tam nerastla trava, rozmyslam niake kamene, tujky, schodiky a tak, je to dobry napad? taku istu sikminu mam o terasu nisie... celý příspěvek > |  | Mlade smreky, 31.10.2013 dobre, le ked ho odrezem alebo odstrihnem z vrcholku meter, zyzennie novy hore do boku? a zhustne spodok? a narok zas? |  |
 |
|
|
|