Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 6.9.2013 Tak pila prošla jiným servisem a hle startuje normálně jako dřív a dokonce se do ní nastěhoval zpátky starý karburátor který měl být dle autorizovaného servisu dolmar nepoužitelný a pila s ním teď jede jako dřív celou dobu byl problém v zapalovací... celý příspěvek >
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 13.8.2013 Nevím jak moc bych poznal že je vadné zapalování ale jiskru to při startování hazí pořád stejnou, ale už jsem z toho na prášky pilu jsem si před pár týdny dovezl ze servisu 2x jsem říznul pár prken a na potřetí opět uchcaná tak jsem s tím jel do... celý příspěvek >
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 16.7.2013 Tak jsem byl včera kontaktován ze servisu že pilu poslali do Makity do Brna a odtamtud přišla odpověď že na novém karburátoru jsou stržené nějaké plomby a prý někdo neodborně seřizoval karburátor což jsem se hned dotazoval v servise kdo ho jako... celý příspěvek >
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 2.7.2013 V servisu si nejdřív mysleli že jsou pryč gufera na klice takže pila byla komplet rozebraná a vyčištěná takže filtr je vyčištěnej nádrž na olej byla z opravy prázdná a na benzín tam bylo jenom tak pár kapek je možný že to v servise jenom vylili a... celý příspěvek >
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 27.6.2013 Dobrý den
Vím že jsou zde na foru odborníci přes dolmarky tak bych potřeboval radu. Moje dolmarka šlapala 2 roky bez problémů pak jsem jí půjčil a byla do ní nalita nějaká divná směs benzínu s olejem a přestala startovat odvezl jsem jí tedy do... celý příspěvek >