|
Sekačka s motorem Jikov, 24.5.2014 Myslím, že sviečkou to nebude. Skúste sa pozireť na motor. Trsnosť, guferá na kľuke a tak |
 |
Udrzba okolo stromku, 22.3.2014 Postrekom v žiadnom prípade, všetko čo je v zemi je aj v plode a tým pádom v našich deťoch a v nás.N-K- |
 |
|
 |
Honda Vs. Briggs, 15.3.2014 prave ta jednoducha konstrukcia u motorov b&s ako pises ze zastarala zaraduje tie motory na vrchol ladovca. spolahlivost, skoro ziadna udrzba, nalejes tam hocico a motor stale funguje ani olej som uz posledne roky nemenil, proste je to nezmar.... celý příspěvek > |
 |
Boscova lahvice, 11.11.2013 Dobrý večer pán Paľo ja som asi pred mesiacom zakúpil u jedného pestovateľa odrody Boscova flaška a Jana. Boscova už bola prezretá ale chuťovo vynikajúca je to naozaj chutový zážitok táto hruška Jana mala optimálnu zrelosť bola strašne... celý příspěvek > |
 |
Nejranější odrůdy meruněk, 11.11.2013 Na Slovensku Tsunami zatiaľ predávajú len v Bratislave ja som na ňu veľmi zvedavý, čo som o nej čítal tak by mala mať pevné plody čo je na tak skoro zrejúcu marhuľu veľmi dobré, o Aurore sa píše že veľmi rýchlo makne čo sa mne moc nepáči... celý příspěvek > |
 |
Slivoň Anna Späth, 11.11.2013 Ďakujem Vám pán Petr za odpoveď, išlo mi len o to či plody praskajú pri daždi, hmyz mi až tak nevadí ten nepoškodí všetky plody s určitými stratami rátam, ale daždivý september (září) može zničiť všetku úrodu tak ako to mávam... celý příspěvek > |
 |
Vinohradnicke broskvone, 11.11.2013 Mne tento rok začiatkom októbra omrzli, stalo sa to prvý krát za 28 rokov odkedy ich pestujem, neboli ešte zrelé, stačili dve mrazivé noci keď boli 3 stupne pod nulou, netrpia kučeravitosťou broskýň ale sú náchylné na... celý příspěvek > |
 |
Nejranější odrůdy meruněk, 11.11.2013 Dobrý večer pán Petr, máte aj zasadenú aj veľmi skorú odrodu Tsunami? Jano |
 |
Merchant, 18.10.2013 Má niekto túto odrodu čerešne? Rodila už niekomu? Rozmýšľam o nej že by som ju zasadil. Jano |
 |
Presenta, 18.10.2013 Toho sa bojím aby som nemal dozreté Presenty len keď je teplý rok, mesiac október je už lotéria, minulý rok 21.10. bol u nás už sneh, aj keď sa potom roztopil určite by to nepridalo Presentám keby... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Presenta, 17.10.2013 Dobrý večer pán Petr, podľa Vášho opisu je Presenta ešte lepšia ako Hanita? Možete jej chuť porovnať s Elenou? Myslíte že by dozrela v nadmorskej výške 300 m.n.m.? Jano |
 |
Série Top, 1.9.2013 Ďakujem Vám Libor, za odpoveď, som rád že sa Hanita dá aj spracovať, chcel by som ju zasadiť, je oddeliteľná od kôstky? Jano |
 |
Orangered, 1.9.2013 Vidíte, nie všetko čo sa píše na rôznych stránkach predajcov je pravda. Ja som mal pred dvadsiatimi rokmi tiež Maďarskú mala veľké a chutné plody, bohužiaľ som ju musel vykopať keďže som mal 3 metre od nej zasadenú Bystrickú a od tej sa nakazila... celý příspěvek > |
 |
Jezírko a krtci, 19.8.2013 Tiez by som sa priklanal k hustemu pletivu, nasledne vrstva piesku, geotextilia a folia. |
 |