|
Příspěvky uživatele - 244.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Black Magic, 1.9.2013 OK:) Kupoval som to v Centre Rozvoja Zahradnictva v Prievidzi, nezdali sa natolko neseriozni..Ja viem, ze sa to velmi podoba..Preto si myslim, ze fotky nam velmi nepomozu, ale ked som uz slubil:)
|  | Black Magic, 31.8.2013 No ja sa mozem pokusit urobit fotku z Black Magic, strapec, list a rastlinu, a dat to sem, ale necitim sa na nejake zavery:) A moje Kodrianky asi ani nema zmysel fotit, nemaju ani dva roky a na kazdej jediny strapec:) |  |
|  | Black Magic, 31.8.2013 A ja ju mam gulate bobule Kodrianky..No nic, toto necham na Vas, precital som si vlakno k Black magicu este raz a toci sa mi hlava:) |  | Black Magic, 31.8.2013 Dakujem pekne:) Skusam Vostorg, Kodrianku, Black Magic, ale na celej ciare vyhrava zatial Bianka, tej nevadi absolutne nic, klop klop na drevo:) |  | Black Magic, 31.8.2013 Kodrianku pestujem hned vedla Black magicu. Ale pretoze je jej sadenicka mladucka (ma len jeden strapec), netrufal som si hned tvrdit, ze je to nieco uplne ine. Lenze co vidim vidim - zatial co ma Kodrianka plody gulate, Black Magic ma plody velke,... celý příspěvek > |  | Black Magic, 31.8.2013 Dobry den Palo,
vyriesime zahadu Black Magicu tento rok? :)
Mne sa laicky zda, ze Black magic a Kodrianka su dve rozne odrody, ale na jednoznacny sud nemam skusenosti..A stou bessemennostou - niektore plody su bez semien, v niekorych je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|