|
Příspěvky uživatele - 248.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je možné presadiť 6-8 ročné odrastené tuje smaragd?, 17.7.2023 Jedině přesadit s co největším kořenovým balem v době, kdy nejsou horka a poctivě zalévat. Při téhle výšce by to znamenalo i dát dočasně kůl, aby se nevyvrátily větrem.
Sousedům při podobné akci uschnuly. Lída |  | Lezoucí škůdci, 11.7.2023 Připadá mi to jako molice, mají rády suchý vzduch. Mám je také na palmě, ale datlové, a nemohu se jich zbavit. Lída |  |
|  | Nestihla jsem zasadit jarní cibuloviny, 31.3.2020 Teď by do pátku mělo mrznout, tak pak bych je dala do země. Divím se, že nevyschly, tak snad porostou... Lída |  | Stejná odrůda - jiná jablka. Co se dá ovlivnit pěstováním?, 28.3.2020 Jenže i pokud to bude pěstovat v různých podmínkách a jablka budou od malých po velká, od strupovitých po čistá atd, tak to pořád bude stejná odrůda... Nezlobte se, ale pokud o tom chceta psát, tak je potřeba něco o tom vědět, alespoň základy. ... celý příspěvek > |  | Deschampsia a kostrava, 27.3.2020 Chce to zjara je vyčesat řídkým hřebenem, zbavíte se tak suchých stébel . Lída |  | Javor dlanitolistý - houbova choroba?, 27.3.2020 Nevím, může to být i začínající porost řas. Namíchala bych kuprikol a postižená místa bych natřela štětcem, tím mu v žádném případě neublížíte. Japonské javory jsou na houbové choroby dost citlivé, ale řekla bych, že první projevy bývají na... celý příspěvek > |  | Napadená zahrádka - choroby nebo škůdci?, 24.3.2020 Jinak jakmile pominou tyhle mrazy, chtělo by to mělce okopat a přihnojit (cereritem) jahody, pokud by pak nepršelo, tak občas zalít - je to pro ně touhle dobou důležité. Dál pak udělat záhony a nasít petržel, mrkev (karotku), nasázet cibuli sazečku... celý příspěvek > |  | Napadená zahrádka - choroby nebo škůdci?, 24.3.2020 Trď si z toho vůbec "nedělejte hlavu", vždyť to teprve začíná růst a do toho mrzne... Ty listy jahod vypadají na trochu vyžrané od španěláků (moc nemrzlo a bylo vlhko), Pokud se - později - pbjeví, nasypat jim Ferramol (na rozdíl od Vanishe není... celý příspěvek > |  | Stapelia variegata - zkušenosti, 23.3.2020 ps - já tedy měla takovou obyčejnou, ne giganteu. Ale se zmijovcem se to nedá vůbec srovnávat, ten zasmradí celé patro ;-)) L. |  | Stapelia variegata - zkušenosti, 23.3.2020 Měla jsem ji kdysi, přes léto na balkoně s ostatními sukulenty a kaktusy. Nesmrdí nijak moc do dálky, metr od ní jsem ji tedy necítila. Nemusíte mít obavy. Lída |  |
|  | Borovica uprostred travnika, 16.3.2020 Pokud borovice uprostřed trávníku "nevypadá dobře", tak to zcela jistě není tím, že by jí chybělo pohnojení. Pokud jí něco je, tak případným pohnojením v této situaci její stav spíš zhoršíte. Nevím, jak vypadá, ale spíš bych hledala příčinu - buď... celý příspěvek > |  | Poradite prosim, co to je za bylinku, 13.3.2020 ps - cibulovina |  | Poradite prosim, co to je za bylinku, 13.3.2020 Křivatec, ale nevím který, je jich víc. U nás ještě zdaleka nekvetou... Lída |  | Rez po výsadbe jablon 50 CM špičak, 8.3.2020 Asi bych posadila také kousek výš (ještě nezakořenil, tak by to nevadilo), pak ho letos nechala povyrůst a stříhala až za rok na založení korunky.
ps - možná vám chtěli vyhovět, co se týče odrůdy a větší neměli Lída |  | Rez po výsadbe jablon 50 CM špičak, 8.3.2020 Nemáte foto? + jestli víte odrůdu a podnož + jak velký stromek z toho chcete mít . Lída |  |
 |
|
|
|