|
Příspěvky uživatele - 107.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvky kanadské, 8.9.2013 Pro J.R. ......Ano, loni na podzim jsem koupila dvě pětileté borůvky z tohoto zahradnictví přes e-shop - zzoja.cz. Sazenice přišly zabalené vpoho, v mém příspěvku před Vámi je zrovna moje fotka jejich pětileté Goldtraube a... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku dozrává, 27.8.2013 Děkuji, pane Palo.Bereme to tu vše s humorem a také tomu věřím |  |
|  | Réva ve skleníku dozrává, 27.8.2013 ...děkuji,pane Mirku, ve skleníku je to s minimem snahy jistota.Ovšem venku je to u nás výzva.Co je nad 115 dní, to je na hranici zrání a při letošním zpoždění si přejeme ještě hodně slunných dní. Vostorg tu dozrává koncem září ..Když si... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku dozrává, 27.8.2013  Zdravím, réva ve skleníku už dozrává, ale je to oproti minulým rokům zpožděné.Jestli nám to letos dozraje venku, to bude radosti
|  | Borůvky kanadské, 27.8.2013 Dobrý den, ano mám, i když nevelkou.Hardy Blue jsem zakoupila na podzim jako tříletou, u nás v 500 metrech začala modrat 2.srpna a sladká byla až 23.srpna.Plody zrály postupně a byly větší a pozdnější než u Goldtraube a Hannas Choice / ty zrály asi... celý příspěvek > |  | Sklizeň révy 2013, 19.8.2013 Měla jsem ji ve skleníku na tažních 6 - 8 oček jako ostatní odrůdy. |  | Sklizeň révy 2013, 19.8.2013 Zdravím Vás, pane Mirku, Arkádii jsem měla 4 roky, u mě trpěla zavadáním hroznů každým rokem, hrozny už pak nedozrály a zůstaly kyselé.Snad nedostatek nějakého prvku, nevím.Sousedící hlavy byly vpořádku, na nějakém vláknu se o tom už tady psalo,... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 17.8.2013  Zdravím všechny nadšence pro révu.My se chodíme dívat na Grafa Monte Christo, jak začíná bobuli po bobuli zvětšovat a barvit.Plodí u nás poprvé a věříme, že i chuť nás mile překvapí.
|  | Co vaše réva? (2013), 3.8.2013  Somerset Seedles začíná také barvit - omlouvám se, budu se muset teprve naučit vložit všechny fotky najednou. |  | Co vaše réva? (2013), 3.8.2013  Preobraženie začíná růžovět |  |
|  | Co vaše réva? (2013), 3.8.2013  Zdravím, máte nádherné hrozny.Nám to tu v 500 metrech jistí skleníky, venku je to později.Liepajas Dzintars má výbornou muškátovou příchuť. |  | Co vaše réva? (2013), 27.7.2013  Dobrý den, pane Palo, Preobraženie máme oba ze stejného zdroje.Také jsem na ni zvědavá.Preobraženie by měla být v překladu - Proměna, tak se necháme překvapit. Můžu se ještě zeptat, zda máte někdo zkušenosti s odrůdou Azalie a Julian? Děkuji,... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 24.7.2013  ...a ještě jedno foto z toho samého keře, kde je hrozen blíž u kmínku a bobule se víc kulatí... Květa |  | Co vaše réva? (2013), 24.7.2013  Dobrý den, pane Palo, Preobraženie se mi ukázalo prvním rokem, jsem zvědavá na cukernatost a chuť.Jako správná netrpělivka jsem nechala aspoň šest hroznů.Zde jsou dvě fotky, obě z jednoho keře.Květa |  | Třešeň Rainier, 21.6.2013 Zadařilo se někde této odrůdě? Mně letos zakvetla, opylení výborné, plody hezky narostly, ale pak vše opadalo.Snad příští rok. |  |
 |
|
|
|