|
Příspěvky uživatele - 175.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurky, 19.7.2011 Mám stejnou zkušenost s hořkostí okurek. Přesto, že máme ve skleníku zalévání vyřešené k úplné spokojenosti, je v něm přes den "výheň" a zem je stále jako vysušená. Místo klasických dlouhých hadovek jsem začala pěstovat hadovky krátké na... celý příspěvek > |  | Sázení brambor po staronovém způsobu, 21.6.2011 Dobrý den. Chtěla bych se podělit o zkušenosti s pěstováním brambor v posečené trávě. Materiál jsem začala skladovat už na podzim minulého roku. Se sázením jsem musela počkat až na první posečení louky a to je u nás až odkvetou pampelišky /kvůli... celý příspěvek > |  |
|  | Čištění demižonu, 2.4.2011 Čistili jsme i padesátilitrový demižon. Na stůl starou deku, do demižonu trochu vody a rozmačkané vaječné skořápky, na hrdlo igelitový pytlík zajištěný gumičkou, demižon jsme položili na bok a váleli a houpali, není to těžká práce a podařilo se.... celý příspěvek > |  | Hraboši a brambory, 4.3.2011 Toto mně taky moc zajímá, proto napíši své zkušenosti z loňského roku. Mulče je potřeba neskutečně hodně, i když jsem pořád přidávala vrstvy nasečené trávy měla jsem dost brambor zelených. Hraboši si vespod udělali autostrádu a postarali se o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|