|
Příspěvky uživatele - 1.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nero vs. Alden, 12.9.2013 Hrozny jsou vzhledné.Bobule jsou jemně aromatické s mírným jahodovo-malinovým tónem, ten se po čase vytrácí.Hrozny vydrží dlouho do podzimu viset na keři.Martin |  | Sklizeň révy 2013, 8.9.2013  Brzo sklidím Agat Donskoj, intenzivně dozrává.V létě za vysokých teplot a intenzivního slunečního záření trochu utrpěl úpalem, je vysazen v krajní řadě vystaven plnému polednímu slunci.Martin
|  |
|  | Nero vs. Alden, 8.9.2013  Alden je již skoro zralý, viz foto, vlivem vysokých teplot a závlahou se zrání urychlilo.M.
|  | Jak jste spokojeni s Nancyskou?, 8.9.2013  Na fotu je má Nancyská mirabelka kontra Bellamira.Ač má Nancyská malé plody, tak ji nehaním, rodí dobře a je odolná šárce.Pokud mě nové odrůdy mirabelek přesvědčí o své kvalitě, tak snad si časem dám říct.Martin
|  | Eszter?, 5.9.2013 Naprosto evropská, opravdu velmi chutná, chruplavé bobule.Martin |  | Sklizeň révy 2013, 4.9.2013  Pomalu dozrává Olšava, je to klasika, typ evropské révy ale s velmi dobrou mrazuodolností.Martin
|  | Eszter?, 4.9.2013  Vkládám foto odrůdy Eszter, letos je to panenská úroda, bobule jsou opravdu velmi chutné¨,chruplavé..Odrůda je odolná chorobám, prozatím se mi jeví odolná i mrazu.Ale chce to víceletou zkušenost.Martin
|  | Sklizeň révy 2013, 3.9.2013  Hrozen odrůdy Viktoria se již hezky vybarvil, viz foto.Martin
|  | Black Magic, 3.9.2013  Moje Kodrjanka, viz foto.Bobule má oválné.Martin |  | Odrůda Romulus, 3.9.2013  Dnešní foto bezsemenné odrůdy Romulus.Martin
|  |
|  | Odrůda Křižovnikaja, 3.9.2013  Vkládám foto hroznu, listu a úponku odrůdy Křižovnikaja.Martin
|  | Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 3.9.2013 Tak já mám již Hanitu plně zralou až přezrálou, plody musím vhodně zužitkovat.Nadmořská výška cca 230 m n.m.Brzo dozraje Jojo a Amers když nepočítám Nancyskou mirabelku, která je také zralá a padá, letos zarodila velmi silně, tak jde do... celý příspěvek > |  | Amers, 3.9.2013 OK, díky za odkaz.Na Hanitu asi Amers nebude mít, ale chce to vyzkoušet po více sezón.Nějaká monilie na něm je, ale také na Presentě i Hanitě, přitom byl u nás suchý rok, až teď začíná pršet.Výhodou se jeví úrodnost a vcelku pěkný vzhled plodů, zrání... celý příspěvek > |  | Slivoň Presenta, 3.9.2013 V nadmořské výšce 500 m n.m. bych raději volil ranější odrůdy, ty které běžně dozrávají tak v půlce září.Když tyto dobře dozrají, tak pak bych vysadil třeba jednu pozdnější slivoň na zkoušku.Skvělá odrůda je Hanita, dozráva v druhé půlce srpna do... celý příspěvek > |  | Odrůda Křižovnikaja, 2.9.2013 Měla by to být Křižovnikaja, i když ta podoba k Chrupce červené tam letos je.Už je dnes více vybarvená, zkusím zítra nafotit a dát to tady.Keřík je pravokořenný a příliš neroste.Měl jsem roubovanou sazenici, na té byly bobule jednou tak větší a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|