|
Příspěvky uživatele - 159.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikacia odrody I, 25.8.2013 Nebo Žlutý špendlík. |  | Identifikacia odrody I, 23.8.2013 Taky bych tipoval St. Julien. |  |
|  | Katinka - termín dozrievania, 21.8.2013 Mdlá ZR? Proč ji máte mdlou? Mně přijde, že má naopak špičkovou chuť. |  | Letní jablka dozrávají, 20.8.2013 Jak hodnotíte, pane Miloši, odrůdu Ametyst? Potřeboval bych "zalepit" sklizňovou mezeru právě v tomto období po Julii a Ametyst se mi jeví jako vhodný kandidát. |  | Slivoň neznámá?, 20.8.2013 Neodhadnu velikost, ale toto se mi zdá menší, než Malvazinka. Navíc Malvazinka nejde ani při plném vyzrání do tak tmavých modrofialových tónů, jak je vidět na jedné z fotek. A termín v 600 m bych očekával u Malvazinky trochu pozdnější.
Když si... celý příspěvek > |  | Strupovitost peckovin (Venturia carpophila), 18.8.2013 Zrovna včera jsem viděl v jedné zahradě strom obalený nektarinkami (Harko) - plody totálně zničené strupovitostí. |  | Flamingo, 18.8.2013 No, zrovna se něco řítí ze západu, ale bude to dobré. |  | Oullinská renglóda, 17.8.2013  Na zahradě roste starší strom, automaticky jej považuji za Oulinskou - plody velké (70 - 80 g), zelenavě žluté, dužnina masitá, pecka dobře odlučitelná, plody ve zralosti intenzivně voní, chuťově velice dobrá s typickou renklódovou příchutí. Dost... celý příspěvek > |  | Série Top, 16.8.2013 Vypadá to, že Topy asi nejdou moc na odbyt - tak se jim musí trochu pomoci. Zajímavé, že není do hodnocení zahrnuta např. výborná Hanita.
|  | Flamingo, 16.8.2013 Moc pěkné! U mě letos Flamingo hodně opožděné (stále zelené). |  |
|  | Identifikacia odrody I, 15.8.2013 Co nějaká z Čačanek? |  |
 |
|
|
|