|
Příspěvky uživatele - 215.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojeni a vapneni, 6.10.2013 Pytel 40kg velmi jemně mletého vápnitého dolomitu od KVK se dal ještě nedávno koupit v Baumaxu za 99,- Kč, možná ho stále vedou. VJK |  | Hrozny přešly mrazem, 4.10.2013 Hrozny jsou samozřejmě i nadále jedlé. Mráz -3C hrozny ještě nepoškozuje, i když u některých odrůd už můžou bobule měknout. Špatné je, že pravděpodobně mráz spálil všechny listy, takže se již dále nebude zvyšovat cukernatost. VJK |  |
|  | Česnek z hypermarketu k sázení?, 1.10.2013 Tady u nás mají ve všech "bau" marketech sadbový česnek Dukát a Unikát od Moravoseed. Předpokládám, že budou po celé ČR, tak bych zbytečně neriskoval. VJK
|  | Výtěžnost fazole, 30.9.2013 Kde máte zahradu, že vám fazole tak rychle rostou? Já jsem vysel Gamu 10. července a první sklizeň byla až 21.9. Včera druhá a zároveň poslední, protože fazole jsou už šlehnuté mrazem. VJK |  | Réva - draslík x hořčík, 23.9.2013 Wimpi, že vy nečtete Vinařský obzor, strana 17, základní to časopis káždého révy milce :-) VJK
|  | Jahodník a kompost, 21.9.2013 Patřím také k těm, co do kompostu dávají (téměř) všechno biologicky rozložitelného. Nepozoruji proti okolním majitelům RD, kteří pravidelně plní hnědé popelnice na BRO, žádný zvýšený výskyt plísně brambor a rajčat, chorob révy, jahod ani škůdců. VJK |  | Soused likviduje zahradu, 21.9.2013 Opravím drobnou nepřesnost - plot je toho, kdo jej postavil, neboť se staví (dle platné legislativy) na hranici pozemku. VJK |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 8.9.2013 Poločas rozpadu Roundup je 2-174 dní, Dominátor typicky 60 dní, poločas rozpadu Lontrel je 12-62 dní. Kde je tam ta raketová rychlost? VJK |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 8.9.2013 Mám zkušenost s Thuja plicata Dura, což je velmi podobný kultivar a jedna z nejlepších "tůjí" pro živé ploty. Jak vysoký plot chcete mít? VJK |  | Black Magic, 4.9.2013 Nevím, co je na větě "Je až s podivem, jak dlouho to některé jedince drží." nerudného a podrážděného.
Milý pane Paľo, opět, jako už po několikáté, mi vkládáte do úst něco, co jsem neřekl. Nikdy jsem netvrdil, že Rhea není... celý příspěvek > |  |
|  | Black Magic, 4.9.2013 Jak už jsem tu psal na začátku vlákna, Black Magic = Kodrjanka. Co ovšem skutečně formě Jural do toho pytlíku upadlo za odrůdu, je velmi často hádankou. V žádném případě to ale nebude bezsemenná, modrá, rezistentní odrůda s velkými... celý příspěvek > |  | Odrůda révy Solaris, 3.9.2013 S révokazem na Solarisu jsem se nesetkal, asi ale není důvod, proč by mu neměl chutnat. Přinesl jsem si révokaza na V 25-20, někde jsem to zde již psal. Pokud je napadených listů málo, stačí je ostříhat a keř postříkat. Mě se osvědčil 2x... celý příspěvek > |  | Odrůda Křižovnikaja, 2.9.2013 Ta vaše Křižovnikovaja vypadá spíše jako Chrupka červená. Můžete vložit více foto (keře, listů)? Jak dlouhé má úponky? VJK |  | Co vaše réva? (2013), 19.8.2013 Skoro bych dal krk za to, že Rhea a Jupiter je jedna a ta samá odrůda. Je to vcelku logické, Rhea se dříve jmenovala Jupiter. VJK |  | Hubové ochorenie letorastov, 18.8.2013 Je to ukázkové padlí, černá skvrnitost vypadá zcela jinak. VJK |  |
 |
|
|
|