|
Příspěvky uživatele - 8.222
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Alternativní pěstování rajčat, 14.8.2013 Ono to zalévání ve vedrech neuškodí. Rostlina sice sucho může vydržet, ale nevyrovnaná vláha pak vede k praskání plodů. |  | Alternativní pěstování rajčat, 14.8.2013 Myslím, že zásadní otázka také je, jestli jsou to rajčata z přímého výsevu nebo ze sadby. Rostliny s 2m hlubokými kořeny, které se pak nemusí zalévat, podle mě budou z přímého výsevu.
Pokud jde o vyvazování a zaštipování, můžete si to dovolit... celý příspěvek > |  |
|  | Identifikace rostlin, 10.8.2013 Není to meduňka? |  | Něco o rajčatech odjinud, 9.8.2013 To je hodně zajímavé, zvláště ta odlučující vrstva. Z toho by vyplývalo, že rostlina už pak nemá rajčeti co dát. Nechat rajčata "dojít" by pak nebylo jen řešení z nouze po prvních mrazících, ale docela užitečná věc. Mohu se zeptat na zdroj? |  | Názvy rostlin a keřů, 8.8.2013 Kdybych si měl vybrat, tak spíš hlasuju pro tu vrbovku. Ale lepší by bylo nechat ji rozkvést. |  | Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013 Karotka se většinou pěstuje na okamžitou spotřebu, takže když nebude plně vyzrálá, tak to vadit nebude. U nás to děti tahají už od tloušťky tužky a taky si pochutnají. |  | Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013 Souhlasím, letní slunovrat je pro rostliny i živočichy výrazný přelom. |  | Jak se zbavit kapradí?, 8.8.2013 Pokud by šlo změnit mikroklima, kapradí by samo vymizelo. Má rádo stín a vlhko, takže pokud se místo prosvětlí, případně odvodní, nebude se mu tam dařit. Vápno by také mělo pomoci, kapradí vyžaduje kyselou půdu. |  | Nemoc rajčete?, 8.8.2013 ivap: Váš sarkasmus není na místě, vše záleží na místním klimatu. Odvážní sousedi dávali rajčata ven v půlce dubna, v době, kdy jsem je sázel já, byla už metr vysoká, a stejně nám začala zrát současně (mimochodem také až nedávno). |  | Druh mechu, 8.8.2013 Tipoval bych to na ploník. |  |
|  | Názvy rostlin a keřů, 7.8.2013 5) bude spíš mahonie. 6) Pachysandra |  | Má ještě cenu vyset mrkev?, 7.8.2013 Já bych to zkusil. Do nějaké velikosti by vyrůst měla. Podobný problém mám s pekingským zelím, také jsem ho sel až minulý týden. |  | Jak zabíjíte slimáky?, 7.8.2013 Ano, povařit vodou z konvice. Ale to jsem nedokázal ani vyfotit, natož přemýšlet nad vhodnou přílohou. |  | Jak zabíjíte slimáky?, 7.8.2013  Hm, tak tady máte, abyste nezapomněl, jak vypadají. Dnešní ranní úlovek. |  | Jak zabíjíte slimáky?, 7.8.2013 Pro přesnost vápenný hydrát je to vápno, co se prodává v pytlích ve stavebninách. Říká se mu také hašené vápno a už se dál nehasí. Hasí se pálené vápno, které je žíravé a prodává se pod názvem nehašené vápno. |  |
 |
|
|
|