|
Příspěvky uživatele - 67.209
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení rostliny, 2.9.2013  Zdravím a prosím Vás o název rotliny.
Děkuji,
M.
|  | Alternativní pěstování rajčat, 14.8.2013  Zdravím a moc děkuji za tenhle povzbudivý a alespoň pro mě přínosný příspěvek. Já letos pěstuji rajčata poprvé. Předpěstoval jsem si je ze semínek, zamulčoval jsem je slámou, ale v těch vedrech jsem i zaléval, proto jsem rád, když čtu, že se to... celý příspěvek > |  |
|  | Brouk určení, 1.8.2013  Zdravím,
víte někdo, co je to za brouky? Jsou dva na sobě.
Děkuji předem za odpověď.
M.
|  | Znáte někdo tenhle strom?, 1.8.2013  Zdravím,
znáte někdo název tohoto stromu? Zajímalo by mne, co to je.
Děkuji.
M.
|  | Živý plot do stínu a vlhka, 7.7.2013 Kdybyste sem dala fotku zdi i se zahrádkou radilo by se lépe:-)
M. |  | Prosím o název rostliny, 7.7.2013  Kdo ví, co je to za rostlinu? Je zhruba 50-70 cm vysoká.
Předem děkuji za určení.
M.
|  | Hokaido - problém, 13.5.2013 Hm, to je zajímavá myšlenka, u nás minulý týden jeden den taky hustě lilo. Těžko říct, zda by to tím mohlo být.
M. |  | Hokaido - problém, 13.5.2013 Trochu obavu mám, ale zkusil jsem zasadit 3 teď a 3 mám ještě v zásobě ve fóliáku. Jsou zahrnuté slámou a přikryté netkanou textílií.
A nevíte, čím je to pukání způsobeno?
M. |  | Hokaido - problém, 13.5.2013  Dobrý den,
potřeboval bych poradit. 4. 5. jsem zasadil do připraveného záhonu sazenice dýně hokaido, které doma perfektně rostly a zdály se zdravé. Po zasazení do záhonu však jejich hlavní stonky jakoby pukly a některé větvičky uschly. Rostlina... celý příspěvek > |  | Pivoňka, 1.5.2013 Dobrý den,
poraďte mi prosím, kde sehnat pravou českou pivoňku (Paeonia officinalis "Rosea Plena"), plnokvětou, kvete růžově. Všude prodávají jenom čínské hybridy.
Díky.
M. |  |
|  | Sieberz - zkušenost, 21.4.2013 Díky moc, vypadají docela dobře. Přeji Vám, aby se chytli a krásně rostli:-) |  | Postesknutí, 17.4.2013 Pokud Vás mrzí, že Vám na této půdě nic neroste, zkuste si nastudovat a vytvořit tzv. vyvýšené záhony. Dají se založit na kterémkoli podloží a téměř v jakékoli nadmořské výšce, jsou známy i z 1600 m n. m. a krásně na nich vše roste.
M. |  | Čechřice vonná a růže stolistá, 17.4.2013 Máte už krásný veliký keř:-)
Ale poraďtě mi prosím, kde na netu? Nikde jsem je zatím na netu nenašel, že by je prodávali.
M.
|  | Sieberz - zkušenost, 13.4.2013 Dobrý den,
rostlinu, kterou sháním, u nás prodává zatím jen zahradnictví Sieberz. Nenašel jsem tu však zatím moc dobré recenze na toto zahradnictví, prý se to dost podobá Starklu.
Máte s ním někdo dobrou zkušenost? Jaké byly rostliny, které... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|