|
Příspěvky uživatele - 56.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 6.5.2013 Mam ponekud vic zasenic nez mista. Jak to dopadne kdyz je vysadim po dvou do jedne diry? |  | Jackfruit, 4.5.2012 zdravim, take jsem zasadil semena jackfruitu a uz mi roste. Jak se dari tem vasim po trech letech od uplynuti teto diskuse? Podarilo se vam jackfruit donutit k plodu? Mate pripadne i nejake fotky jak u vas rostlina vypada?
Dik
Martin |  |
|  | Mravenci a mšice, 30.7.2010 Mne se osvedcil aspratam (umele sladidlo). Vysypal jsem jeden pytlicek pred oknem na terase a od te doby se nam doma uz zadny mravenec neobjevil. O. |  | Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 18.6.2009 Letos v lednu nám pokáceli 3 zhruba 80 leté jasny, obvod ve výšce 130cm nad zemí zhruba 200cm. Stromy nařezali na špalky vysoké zhruba 50-70cm.
Moje maličkost, jakožto osoba fyzické práce málo znalá a slabého vzrůstu, jsem zakoupil kalač Fiskars... celý příspěvek > |  | Jak poznat kvalitu hlav, 15.6.2009 Zahradka jiz ma vysazenou revu, jak ale poznam kvalitu? Zda se nejedna o prilis starou vysadbu ci zda nebudou jine problemy (a nakonec budu muset vysazovat vse znovu)? |  | Oplodnění nektarinky Balkonela, 22.3.2009 Bydlím v bytě s větší lodžií a uvažuju o tom, že si pořídím nějaké balkonové ovocné stromky. Zaujala mne nektarinka Balkonela, případně zakrslá třešeň. Nevím ale jestli tato nektarinka (která není samosprašná) bude plodit, pokud jich budu mít... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|