Příspěvky uživatele - 56.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 6.5.2013
Mam ponekud vic zasenic nez mista. Jak to dopadne kdyz je vysadim po dvou do jedne diry?
Jackfruit, 4.5.2012
zdravim, take jsem zasadil semena jackfruitu a uz mi roste. Jak se dari tem vasim po trech letech od uplynuti teto diskuse? Podarilo se vam jackfruit donutit k plodu? Mate pripadne i nejake fotky jak u vas rostlina vypada? Dik Martin
Mravenci a mšice, 30.7.2010
Mne se osvedcil aspratam (umele sladidlo). Vysypal jsem jeden pytlicek pred oknem na terase a od te doby se nam doma uz zadny mravenec neobjevil. O.
Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 18.6.2009
Letos v lednu nám pokáceli 3 zhruba 80 leté jasny, obvod ve výšce 130cm nad zemí zhruba 200cm. Stromy nařezali na špalky vysoké zhruba 50-70cm. Moje maličkost, jakožto osoba fyzické práce málo znalá a slabého vzrůstu, jsem zakoupil kalač Fiskars... celý příspěvek >
Jak poznat kvalitu hlav, 15.6.2009
Zahradka jiz ma vysazenou revu, jak ale poznam kvalitu? Zda se nejedna o prilis starou vysadbu ci zda nebudou jine problemy (a nakonec budu muset vysazovat vse znovu)?
Oplodnění nektarinky Balkonela, 22.3.2009
Bydlím v bytě s větší lodžií a uvažuju o tom, že si pořídím nějaké balkonové ovocné stromky. Zaujala mne nektarinka Balkonela, případně zakrslá třešeň. Nevím ale jestli tato nektarinka (která není samosprašná) bude plodit, pokud jich budu mít... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika