|
DSK 317 propouští olej, 2.1.2014 Dobrý den, potřeboval bych poradit při sestavení DSK 317. Máte nějaký fígl/postup jak sestavit všechny hřídele aby zapadly do ložisek včetně řadící kulisy. Nějak to tam všechno nemůžu napasovat :(
Hřídele jsem si sestavil na spodní skříň a... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 13.8.2013 XDC 140HD by stačil ale jak jsem psal XT190HD byl za dobrý peníz :) a přesně... sekání je s traktůrkem zábava a mám to během chvíle oproti běhání se sekačkou... |
 |
|
 |
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 12.8.2013 Dobrý den, mám svůj první traktor a hledal jsem mezi jetýma JD/Honda/Husqvarna. Nakonec jsem koupil nový XT 190 HD (měl jsem ho za 55tis). Za rok fungování jsem s ním max.spokojený. Servis mám pro jistotu pár km ale zatím nebyl potřeba. Sekám... celý příspěvek > |
 |
Vysychání trávníku kolem betonových obrubníků, 22.7.2013 nebo mám nějaké dlouhé odřezky nopové fólie, co je dát obráceně (nopy do zeminy)? |
 |
Vysychání trávníku kolem betonových obrubníků, 22.7.2013 Dobrý den, je mi jasně že se betonový obrubník rozpálí a saje veškerou vlhkost, tíme začne kolem schnout/vysychat/spalovat se trváník.
Jak tomu ale předejít? Co dát mezi obruník a zeminu? |
 |
Kanadská borůvka - neprospívá, 23.5.2013 Mám pět keřů třetím rokem a letos jsou úplně opsypané květy. Používám hnojivo Agro OM Borůvky a brusinky 1 kg. Je pravda že jsem vykopal velké jámy a zavezl je hrabankou z lesa + horni vrstvu z kůry. Pokud doma řežu dřevo, piliny dávám do záhonu k... celý příspěvek > |
 |
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013 celkem dobré počasí je tady, z toho čerpají i presnepocasi.cz.
|
 |
Destilační přístroj, 27.4.2013 má někdo prosím zkušenost s tepeln.roztažností-konkr.v nerez 40mm trubce vysoustružená vložka z teflonu, na skleň.zábrus 29/32 - cca 4 cm dlouhá-jako těsné uchycení svislého skleněného chladiče.díky |
 |
Vysavač listí, 21.1.2013 Dobry den, take resim nakup levneho vysavace listi. Potrebuji ho pouze na mista kde je kacirek nebo sterk (hrabema to nejde). Samozrejme listi v zahrade na trave seberu trakturkem. Zaujal me take HECHT 3001.
Jake mate doporuceni? (nepotreboval bych... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor z bazaru?, 5.11.2012 jeste dodam, zatim se mi neucpal a sekam i za mokra. Je dobre udrzovac sekaci ustr.od vetsich nanosu travy (pak se ucpe jakykoli tr.) |
 |
|
 |
Zahradní traktor z bazaru?, 5.11.2012 Letos jsem take resil trakturek. Presne jako vy, do 40tis. nejakou bazarovku. Par sem jich i videl. Resil jsem i nakup JohnDera z USA ale odradil me pouze bocni vyhoz. Nakonec mam novy XT 190 HD (Castel Garden z Mountf.) a jsem max.spokojeny, mel... celý příspěvek > |
 |
Hecht nebo Stiga, 17.10.2012 provzdušňovač HECHT 1737 nebo Stiga VE 32?
|
 |
Aby nerostl jen pro ozdobu, 29.8.2012 Dobry den, jake kere nebo pnouci rostliny doporucujete aby se dali konzumovat (hlavne pro deti). Zatim mame kan.boruvky, maliny, malinoostr., ostruziny. Diky |
 |
Poraďte el. vertikutátor, 15.8.2012 A typ mate? Stiga VE 32 nebo jiny? |
 |
Poraďte el. vertikutátor, 14.8.2012 Ja uvazuji o HECHTu 1737. Mate nekdo zkusenosti snim? |
 |