|
Buxus - škůdce?, 18.5.2015  Na našich buxusech se objevilo něco co neumím identifikovat. Přikládám foto.
Může mi někdo napsat o co se jedná a co s tím máme dělat??
děkuji
|
 |
Napadení borovice (jehličnanů), 5.8.2013 Děkuji za informaci. Protože je borovička ještě malá, tak jsem vše obral a zatím je vše v pořádku. |
 |
|
 |
Napadení borovice (jehličnanů), 16.7.2013  ještě přikládám jednu fotografii |
 |
Napadení borovice (jehličnanů), 15.7.2013  Může mi prosím někdo poradit co se to vyskytlu na větvích borovice? - viz foto.
děkuji za informaci a radu jak se s tím vypořádat. |
 |
Višeň - poškození plodů, 24.7.2012 Již to bylo na ještě zelených plodech. Takto višně dozrály. |
 |
McCulloch M53-650CMDW - sběrací nůž, 24.7.2012 Myslím, že to je mulčovací nůž a ne sběrací. A stejně jsem ho na tom obchodu v délce 530mm nenašel. V každém případě děkuji za vaši reakci. |
 |
Višeň - poškození plodů, 24.7.2012  Může mi někdo poradit co způsobuje poškození plodů višně kyselky - viz foto. Nikde na internetu nemohu najít podobné poškození.
Předem děkuji za informaci |
 |
McCulloch M53-650CMDW - sběrací nůž, 24.7.2012  Prosím zkušené o radu kde bych koupil sběrací nůž na sekačku McCulloch M53-650CMDW. A nebo adekvátní náhradu.
Rozměry nože : délka 530mm, šířka 56mm, středový otvor pr.15,5mm, otvory proti protočení pr.9,2mm a osová vzdálenost od sebe je... celý příspěvek > |
 |