Příspěvky uživatele - 95.96

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Písková filtrace marimex nebo bestway, 31.7.2013
Já koupila těsnění minulý týden přes net.Druhý den mi ho dovezlo PPL.Tento týden mi odešel motor.Mám bazén 16m3 a jela mi 2 roky, koupila jsem větší výkonější.Na malé bazény asi stačí, ale na ten můj nestačila.I když mi ji prodejce bazénů... celý příspěvek >
Problém se solární plachtou, 31.7.2013
Snad bude někdo reagovat, také nad touto plachtou uvažuji.Já bych to reklamovala.
Jakou koupit pískovou filtraci?, 31.7.2013
Dobrý den, šroub je ve znaku Mercedesu, tady se nadá koupit, jen naobjednávku.Filtraci jsem koupila včera novou výkonější, je sice držší ale má super tah.Tuhle bych doporučila na malé bazény, třeba ty s nafukovacím prstencem.Dám ji nějakému... celý příspěvek >
Jakou koupit pískovou filtraci?, 30.7.2013
No už po druhé něco v motoru, po prvé nám ten motor vyměnily celý za nový, teď po dvou sezonách udělala to samé, jen potichu hučí a nejede, do elektriky motoru se nedostanem, jsou tam nějaké bespečnostní šrouby a nikde na ně nemají šroubovák, pouze... celý příspěvek >
Jakou koupit pískovou filtraci?, 28.7.2013
Dobrý den, dnes mi již po druhé odešla písková filtrace Pro Star, poprvé mi čerpadlo vyměnily v záruce, teď se podělalo po záruce a chtěla bych novou filtraci, tenhle šmejd už nikdy více.Můžete mi prosím poradit jakou si mám koupit k nadzemnímu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika