Příspěvky uživatele - 94.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Únik oleje, 29.8.2016
Stando, děkuji Vám za velmi podnětný návod.Několika větami jste řekl vše.Tak nějak jsem si to představoval.Ještě jednou díky a zdravím.Mirek.
Únik oleje, 28.8.2016
Zdravím, mám motor.sekačku Vega 46.V poslední době se mi v kruhovém žlábku pod motorem začal hromadit olej, takže musím samozřejmě často dolévat.Může mi někdo poradit na co bych se měl zaměřit při zjišťění závady(těsnění apod.).Karburátor jsem již... celý příspěvek >
Zakalená zelená voda, 12.7.2014
Velmi se omlouvám, že jsem se nepodepsal, takže omlouvám se a zdraví Mirek.
Zakalená zelená voda, 12.7.2014
Tak jsem tu znovu, v neutuchajícím boji za křišťál.Boj pokračuje, ale jakési výsledky se už dostavily.Nyní používám chlornan a kyselinu solnou 31% a na flokulaci chlorid hlinitý 30%.Jsou levné a fungují. Dokonce jsem si vyrobil další filtraci z... celý příspěvek >
Svahovky, 11.5.2014 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, koupil jsem na zpevnění svahu (parkování auta) svahovky Rieder typ Softi.Před 8lety, kdy jsem je používal naposledy, měly tyto svahovky ve vrchní části zub, do kterého se posadila horní řada.Tím se zabránilo posunutí tvárnice a... celý příspěvek >
Sekačka NAC nestartuje, 27.7.2013
Zdravím, tak dnes jsem za pomoci některých z vás poskládal ten motor, namontoval do sekačky a ona startuje a jede jak má.Celá ta sranda stála 2.700 Kč, ale sekačka je plně funkční. Chci touto cestou poděkovat všem, zejména Standovi, kteří mne... celý příspěvek >
Sekačka NAC nestartuje, 21.7.2013
Zdravím Stando, tak jsem se trefil???To jsem rád a samozřejmě děkuji.Navíc si toho opravdu vážím.Mám prostě rád, když vím, jak věci se kterými pracuji -fungují, člověk je potom klidnější.    Ještě jednou díky-Mirek
Sekačka NAC nestartuje, 21.7.2013
Ahoj kamarádi, může někdo poradit?Poradí Standa??? Tak jsem konečně sehnal vše potřebné pro opravu motoru a chtěl bych to poskládat, ale narazil jsem na zajímavý problém.Pod ozubeným kolem vačkového hřídele je na čepu plíšek ve tvaru U,... celý příspěvek >
Sekačka NAC nestartuje, 16.7.2013
Stando, děkuji moc.Zdraví-Mirek
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika