|
Příspěvky uživatele - 149.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zelena zahrada, 17.2.2009 Mozna, ze to bude pro nektere ucastniky teto diskuze novinka, ale cokoliv "Stihl" lze tady v USA koupit jen v "kamenem obchode" - u autorizovaneho prodejce. Ceny ovsem jsou i pri dnesnim kurzu koruny stale znatelne nizsi.... celý příspěvek > |  | Kosačka Honda pre americký trh, 14.10.2008 To, kde Honda sekacky dela, me nezajima. Dulezite je ze za jmenem firmy je kvalitni a spolehlivy vyrobek.
Prvni sekacku Honda (model HR216) jsem koupil v r 1986. Tenkrat stala 650 USD. Dodnes funguje - sekam travnik cca 500 m2. V sezone od dubna... celý příspěvek > |  |
|  | kupa novej pily, 9.1.2008 Moje chyba – procenta jsou umerne nizsi - pomer stejny – stacilo se podivat na “http://www.arboristsite.com/showthread.php?t=37395”
Arborists=prorezavani
1. Stihl - 46%
2. Husqvarna - 29%
3. Jonsered - 6%
4. Dolmar -... celý příspěvek > |  | kupa novej pily, 9.1.2008 Tady to je jen kopie toho co jsem pred chvili napsal do prispevku "Oleo-mac je na prd"
Pro ty, kteri se teprve budou rozhodovat co koupit:
Poradi oblibenosti "znacek" retezovych pil v USA:
Forestry=lesnici, tezba dreva
1.... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 9.1.2008 Pro ty, kteri se teprve budou rozhodovat co koupit:
Poradi oblibenosti "znacek" retezovych pil v USA:
Forestry=lesnici, tezba dreva
1. Husqvarna - 41%
2. Stihl - 40%
3. Jonsered - 7%
4. Echo - 4%
5. Ostatni -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|