|
Která značka má nej servis, 9.3.2012 Podle mě se kvalitní stroj pozná podle toho že servis nepotřebuje.A cose týká té závady v diagnostice to je sice hezký že i kdyby to trvalo 5 minut, záleží kolik by to stálo. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 3.2.2012 Já občas dělám v práci 16hodin, ale to jen ve zcela vyjímečných případech, ale vrátit se po čtyřech dnech, no to musíte plnit nejmíň na 450%.. |
 |
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 2.2.2012 Já jsem amatér, ale myslím si že pokud jak píšete že nejste žádný amatér, tak přece po dvacetiletých zkušenostech musíte poznat co je normální stav a co je závada na reklamaci nebo na opravu. Zvlášť když má ten revboost či co. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 31.1.2012 Jde o to aby jste ty notebooky nemuseli sebou brát i do lesa. |
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 4.1.2012 Nebruste podle toho co někdo psal, ale podle toho co je napsáno na krabičce.. |
 |
Řetězová pila?, 18.12.2011 Dolmar Makita hoby řada 1,1mm profi řada 1,3mm. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 15.12.2011 A bude to těžký jako... |
 |
Elektrická řetězová pila, hmotnost, 15.11.2011 Ohledně té hmotnosti jsem se špatně vyjádřil, i když je ES21XX těžší než např. ES33A tak je lépe vyvážená a práce s ní je méně namáhavá. |
 |
Elektrická řetězová pila, hmotnost, 15.11.2011 Záleží kolik do ní chcete investovat, ale pokud Vám záleží na hmotnosti, tak kupte pilu s motorem v ose, a myslím že tady je nejlepší volba dolmar nebo makita. |
 |
Dolmar WS-2135A - dotazy začátečníka, 13.11.2011 Když se podívám v kterém místě je ta dírka vyvrtaná tak bych řekl že opravdu čistě teoreticky tamtudy ten olej může vytékat, ovšem prakticky ani omylem. To by se s tou pilou muselo řezat vzhůru nohama a to dokáže málokdo. |
 |
|
 |
Dolmar WS-2135A - dotazy začátečníka, 7.11.2011 Co se týče té mastnoty kolem víčka, tak to může dělat i špatně průchodné vedení oleje, olej se potom dostává pod kryt olejové nádržky a kolem víčka teče ven, mě pomohlo injekční stříkačkou prostříknout benzínem vyústění olejového vedení. |
 |
Pes štěká, 26.10.2011 Jen taková poznámka, to že pes štěká je přece normální a komu to vadí tak by si měl pořídit kočku, a pokud není deně alespoň hodina času na to aby jste se psovy věnovali tak si ho raděj neberte. K tomu utikání zkuste třeba toto vemte si dlouhé... celý příspěvek > |
 |
Problém se zuby a potrava, 25.10.2011 K tomu krmení asi tolik, dávkování je většinou napsáno na balení, šteně potřebuje kvalitní krmivo ale nepřekmovat. Je to jako u lidí tlustý člověk má také větší sklon k nemocem kloubů srdce apod. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 8.10.2011 Mě by zajímalo jaký rozdíl je mezi systémy x-torq od hg 2mix od stihlu a strato-charged od zenoah a kdo to teda vlastně vymyslel? |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 Mě je to celkem jedno, pro mě za mě si ji nechte bublat třeba do vánoc, ale jde o to aby to zde někdo nebral jako správný postup ono se občas stane že i starý lesák v dobré víře poradí blbost. (neberte to ve zlém a přeji hodně radosti z nové hračky) |
 |