Příspěvky uživatele - 223.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvedák na zahradní traktor, 9.1.2011
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat jeké máte zkušenosti ze zvedáním zahradního traktoru, trošku se rozhlížím a nevím co si vybrat, Dakr dělá jak trubkový(zvednutí přední nápravy)tak se šroubovicí(zvednutí zadní nápravy na bok traktoru),se šroubovicí... celý příspěvek >
kupa novej pily, 9.1.2008
Miloši, já samozřejmě myslel, že ten soused neřeže stále stejnou pilou, oni samozřejmě maj profi, ale i do nový leje speciál + olej. Zkoušel dávat natural 95, ale na speciál to prej líp táhne i déle vydrží. Dík Pavel.
kupa novej pily, 9.1.2008
Zdravím všechny na tomto fóru. Včera jsem si koupil po asi 3-měsíčním váhání a přemýšlení pilu Dolmar PS 500 za cca 9500,-. A mám dotaz pro zkušený. V návodu píšou benzín natural min. 91okt., ale soused zkušený dřevorubec přes 40. let praxe mně říká... celý příspěvek >
travní traktor mtd, 9.4.2007
Zdravím,nemám traktor mtd,ale sekačku 53cm,kupoval jsem ji  v r.2005 za 12000,-kč a bylo to to nejhorší co jsem mohl udělat,je to krumpl,který po delším stání nejde nastartovat,koš nahází tak spoloviny a ucpe se,zasekává se lanko jak pojezdu,tak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika