|
Příspěvky uživatele - 114.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej do benzinu pro pilu, 9.10.2013 Manuál k tomu nebyl a koupíte to v husce nebo stihlce, jinak na netu. |  | Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 9.10.2013 Wilkipedie... Kromě květů je celá rostlina jedovatá, hlavně kůra. Různé zprávy ale tvrdí, že semena a mladé lusky se po tepelné upravě dají jíst, protože se jedovaté látky teplem rozkládají. Když rostlinu sežerou koně, objevuje se u nich... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 3.10.2013 Tak divil jsem se, ale je to benzínem, když jsem řezal a namíchal tentokrát ve správném poměru, tak jsem dolíval benzín z jiného kanystru, asi čtvrt roku starý benzín a když po chvíli přišel do hlavy, tak to takhle blblo. V servisu vyměnil benzín a... celý příspěvek > |  | Sparovani zahradniho krbu, 1.10.2013 vysokopevnostní zdící malta, má větší nároky na pevnost, používá se i na zdění krbů, komínů... mají to ve většině stavebnin nebo objednají |  | Pila na řezání dřeva v balíku, 27.9.2013 tak balíky můžete řezat čímkoliv, uvažoval bych i zpět o elektrické. |  | Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 27.9.2013 hm, doufám,že to nebude nic vážného, nepomohla ani nová svíčka... každopádně to nechám na servis |  | Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 24.9.2013  Zdravím mechaniky na pily, prosím o radu, u HQ 455e se při přidání plynu naplno motor začne dusit a zpomalovat až chcípne, před tím jsem řezal normálně a toto se stalo zničeho nic, kromě toho, že jsem řezal s benzínem s větším obsahem oleje, ale... celý příspěvek > |  | Olej do benzinu pro pilu, 24.9.2013  zdravím, jakou máte zkušenost s tímto míchadlem? Beru v potaz 1:50 Je určeno skutečně na namíchání jednoho litru? Mně to totiž nevychází... na jeden litr by měla být 20cítka injekční stříkačka, že... a do té rysky bych jich musel nalít tak tři,... celý příspěvek > |  | Problém pri rezaný dreva, 24.9.2013 Ono to může být i řetězam naopak |  | Vysíření sklepa, 24.9.2013 zavařeniny tam můžete nechat, po dni, dvou větrání to vyčichne, jinak samozřejmě potraviny jako brambory, jablka ven... |  |
|  | Problém pri rezaný dreva, 24.9.2013 Ono to může být i velkým množstvím oleje v benzínu, že v nízkých otáčkách to jede, ale jakmile přidá na plného, otevře se vzduch a přidá palivo, tak to zpomaluje až zastaví.Je řetěz stále ostrý a jde rukou pootočit na liště?Máte tlustý řetěz na... celý příspěvek > |  | Ochrana před vosami, sršni, 23.9.2013 zavěsit petky s trochou piva a ony se po napití utopí |  | Udírnu nelze vytopit, 23.9.2013 tady není problém čím udit, ale jak vytopit udírnu a proč kouří... tak hodinu možná dvě bych dřevem fofroval a nechal otevřený popelník, jestli se uďák nevytopí, ještě zatopit v krbu u stěny uďáku.Je tam moc cihel, které se muzí zahřát, až pak... celý příspěvek > |  | Udírnu nelze vytopit, 18.9.2013 Zdravím,80 st. je ideální stav, sice krátkodobě by bylo vhodno i najet na 90 st.,ale udí se 80 a 70 st.celsia.Zkuste nahřát i krb, cihly jsou studené a krbem pomůžete celý masív prohřát.Když dřevo čoudí, tak má málo vzduchu nebo spíše je mokré, je... celý příspěvek > |  | Popel na zahradu?, 3.9.2013 jsem dojat, děkujiněkomu se možná rozsvítí a to jsem nezmiňoval, že některé uhlí je radioaktivní, ale o tom až v další diskuzi a další pětiletce |  |
 |
|
|
|