|
Příspěvky uživatele - 5.147
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak z odkopku vypěstovat strom, 9.7.2013 Zásadní důvod není, sám jsem viděl houštinu nádherných višní u trati do Všetat. Možná budou dokonce životnější, než stromy, postihované moniliozou atd. J. |  | Jak z odkopku vypěstovat strom, 9.7.2013 Zvolte si výšku kmene budoucího stromu. Až do této výšky odstraňte všechny větvičky hladkým řezem. Větvičky nad výškou kmene zakraťte tak, že terminál ponecháte, ostatní zakrátíte do roviny na pupen ven z koruny.
Opatřete si příručku pro... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá choroba - klejotok plodů, 3.7.2012 U těchto peckovin se strom brání škůdcům tak, že je zalije mízou, která pak vytvoří "miniklejotok" - kapičku pryskyřice na slupce. Většinou plod dozraje a je jedlý, slabší povahy kapku oddrobí nebo vykrojí. J. |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2012 Paní Evo, já už toho víc nevím, to bych musel napsat příručku a těch jsou plná knihkupectví.
Taky je v diskusním fóru téma Zahradní půdy a hnojiva - je tam hafo příspěvků.
Já jsem popsal ve 2 příspěvcích určitou modifikaci svého postupu, ale... celý příspěvek > |  | Nemocna cuketka?, 3.7.2012 Pěstuji cukety asi 20 let, na některých cv mám starší listy více, někde méně panašované, možná, že to choroba je, ale rozhodně neovlivňuje sklizeň více, než napadení slimáky a pod. Na fotce vidím mladé listy bez napadení - je to tedy jako u... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|